Cocktails & Cocktailkurser

Mobil Cocktailbar Service
Få Cocktailbaren leveret af til jeres firmaarrangement – Hurtigt opsat, klargjort og med stort udvalg i populære cocktails og erfarne cocktailbartendere. Det eneste I skal have er pladsen så sørger for vi for ALT. Baren er ofte omdrejningspunktet efter middagen og med vores hjælp sørger vi for, at baren bliver aftenens sociale samlingspunkt med cocktails på et højere niveau – Shaken, blended og muddled.

Hvorfor vælge CPH Cocktailbar
Vi har erfaringer med alt lige fra sommerfester, julefrokoster, receptioner til firmafester, konferencer og private fester. Med andre ord er det kun fantasien, som sætter grænser for hvor afvikling kan ske og hvordan baren kan afvikles. Vi er specialiseret inden for cocktail catering, og vi ser frem til, at gøre jeres fest til en uforglemmelig aften.

Vi anbefaler en varighed på 4 – 5 timers fri bar som inkluderer stort udvalg i longdrinks samt 8 – 12 forskellige cocktails så her er cocktails for enhver smag.

Hvor kan det foregå:
Firma, privat eller på en af vores venues

Alt dette er inkluderet i CPH Cocktailbaren:
Mobile barer
Erfarne cocktailbartenere
Spiritus, juicer og sodavand
Frisk frugt, sirupper og likører
Glas efter aftale
Alt tilbehør samt prof. barsetup
Bortkørsel af affald

Prisoversigt: 
Min. 30 pers. og priser fra kr. 195,- ex. moms pr. pers.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Ved større selskaber sammensætter vi barkortet og giver gerne altid et godt tilbud.

Salgs- og leveringsbetingelser:
Ved reservation, kan denne event kun forhåndsreserveres i op til 5 arbejdsdage, hvorefter vores kundeservice vil ringe jer op og aftale om en eventuel endelig reservation skal foretages.
Ved bestilling af eventen faktureres 50 % som depositum til forfalden betaling netto kontant.
Restbetaling og endeligt deltagerantal faktureres med 8 dage netto kontant senest 30 dage før afviklingen af jeres event. Bestiller I jeres event senere end 30 dage før arrangements dagen bliver hele beløbet faktureret netto kontant.

Ret til ændringer forbeholdes!

Kontakt:
Kontakt Copenhagen Event på tlf. 60 24 52 25.