Cocktailbar

Velsmagende og budgetvenlige priser på mobile cocktailbarer 
Copenhagens Event har specialiseret sig inden for Cocktailbarer til fester. Ved valg af vores barløsing sørger vi for dygtige og vellidte cocktailbartendere, frisk frugt og kvalitetsspiritus og i det hele taget et pænt setup til jeres firmafest – og så til yderst konkurrencedygtige priser.

Vi anbefaler vores store klassiske cocktailbar som dækker stort set  alle behov. Velsmagende og kulørte drinks samt cocktails som er shaken, muddled samt frozen. Der er total fri bar i cocktails og vi tilbyder samtidig alt i drinks således, at I også kan bestille en RomCola, GT eller anden alm. drink.

Se Barkortet

Hvad følger med
Barmoduler som leveres i flere varianter efter ønske og budget, knust is og isterninger, 8 forskellige sodavand, frisk frugt, min. 5 varianter i juice, spiritus og andet relevant tilbehør – og naturligvis vores servicemindede og erfarne bartendere med prof. udstyr. Til baren følger barkort så gæsterne frit kan vælge deres cocktails fra et større udvalg.

Hvor kan det foregå:
På jeres fimaadresse eller på en af vores venues eller restaurationer.

Tilkøb
Temabarer
Værtinder
Flaringbartendere
Casino Event

Salgs- og leveringsbetingelser:
Ved reservation, kan denne event kun forhåndsreserveres i op til 5 arbejdsdage, hvorefter vores kundeservice vil ringe jer op og aftale om en eventuel endelig reservation skal foretages.
Ved bestilling af eventen faktureres 50 % som depositum til forfalden betaling netto kontant.
Restbetaling og endeligt deltagerantal faktureres med 8 dage netto kontant senest 30 dage før afviklingen af jeres event. Bestiller I jeres event senere end 30 dage før arrangements dagen bliver hele beløbet faktureret netto kontant.

Ret til ændringer forbeholdes!

oktoberfest klampenborg

Kontakt:
Kontakt Copenhagen Event på tlf. 60 24 52 25.