Escape From Your Christmas Present

Årets julefrokost indslag 2019!

Firmajulegaven I ville ønske, I aldrig havde fået…  Jeres julefrokost… jeres regler… på nær én! Denne firma escape oplevelse er specielt udviklet til julefrokosten. En yderst underholdende og nervepirrende event – i et kapløb mod tiden!

Årets firmajulegave syner noget større, end den I plejer at få. En stor tung kasse, pakket ind i gavepapir og gavebånd, lokker kollegaerne tættere på. Øverst på pakken, under den store sløjfe, bemærker en af jer en forseglet kuvert “Åben mig”, står der. Spændte på, hvad julegaven byder på, flår I gavepapiret fra hinanden, åbner pakken og ser til jeres store skræk og rædsel, at idet I åbnede pakken, udløste I en installation, der nu langsomt, men sikkert tæller ned! I kigger uforstående på hinanden “hvad er nu det?” og hvad har det mon af betydning? Nysgerrige og ivrige efter at få svar på jeres spørgsmål, kigger I forsigtigt ned i pakken… En låst safety boks, nogle nøgler, et brev, en mærkværdig julekrans og andre besynderlige elementer bliver nu jeres bedste bud på komponenter, der kan hjælpe jer videre til at få åbnet safety boksen og komme til bunds i den mystiske julegave – alt i kapløb mod det nedtællende apparat!

ESCAPE KONCEPTET
I løbet af de seneste år er escape konceptet med real-life escape rum og spil for alvor blevet rigtigt populært i hele landet. Escape konceptet består i at knække koder og løse en række opgaver i fællesskab indenfor en given tid. Escape From Your Christmas Present er netop denne spiloplevelse, bare hvor I slipper for, at bruge tid på at besøge special designede rum i byen med manglende
eller passende tider. Escape From Your Christmas Present kan afvikles og gennemføres på alle landets kontorer, mødelokaler, saloner og øvrige arbejdsfaciliteter.

FRA 2 – 100 DELTAGERE:
Escape From Your Christmas Present tager 90 minutter at gennemføre. Eventen er specielt udviklet i julens ånd som julefrokostindslag til den mindre eller mellemstore virksomhed, med escape presents op til 5 deltagere eller udgaver helt op til 100 medarbejdere. Udgaverne differentierer sig i antallet af escape presents I modtager, således at samtlige deltagere bliver involveret og holdt beskæftiget i deres escape oplevelse med spillets forskellige komponenter.
Spillet er udformet autentisk og troværdigt med masser af sjove hovedbrud og udfordrende opgaver, hvor der skal kommunikeres, knækkes koder og tænkes kreativt.

Hvor kan det foregå?
Alle landets kontorer, restaurationer og julefrokoststeder

Alt dette er inkluderet i Escape From Your Christmas Present eventen:
– Hele escape oplevelsen til det bookede antal deltagere
– Nøje beskrivelser og instrukser til afvikling
– Safety boks, alle remedier, genstande og komponenter, pakket og klar til brug
– samt forsendelse.

Pris:
Op til 5 deltagere: 2.295,- ex. moms
Op til 10 deltagere:  3.695,- ex. moms
Op til 15 deltagere: 4.995,- ex. moms
Op til 20 deltagere: 6.195,- ex. moms
Op til 25 deltagere: 7.195,- ex. moms
Op til 30 deltagere:  8.095,- ex. moms
Op til 35 deltagere:  8.695,- ex moms
Op til 40 deltagere: 9.095,- ex. moms
Op til 45 deltagere: 9.495,- ex. moms
Op til 50 deltagere: 9.950,- ex. moms

Er I mere end 50 deltagere, så kontakt os for pris
 
Salgs og leveringsbetingelser:
Ved bestilling af eventen faktureres 50 % som depositum til forfalden betaling netto kontant.
Restbetaling og endeligt deltagerantal faktureres med 8 dage netto kontant senest 30 dage før afviklingen af jeres event. Bestiller I jeres event senere end 30 dage før arrangements dagen bliver hele beløbet faktureret netto kontant.

Ret til ændringer forbeholdes!

Kontakt:
Kontakt Copenhagen Event på tlf. 60 24 52 25.