Awardshow

Awardshow – Anerkendelse og applaus til årets medarbejdere
De nominerede i kategorien til Årets Bedste Kollega er…. Alle holder vejret, aftenens vært åbner den gyldne kuvert og spændingen forløses, mens klapsalver og det pompøse lysshow ud over medarbejderne gør stemningen til noget ganske særligt.
Kollegaen der stolt bliver udnævnt og kåret som Årets Bedste Kollega, går sin ”walk of fame” på den røde løber hele vejen op mod scenen, hvor ledelsen står klar med det flotte trofæ. En særlig pris til en særlig kollega…
Med denne event giver I jeres medarbejdere den opmærksomhed de fortjener. Vi har markedets bedste og mest professionelle løsning på et Awardshow, som samler hele firmaet til et galla-arrangement i særklasse. Vi har mere end 50 forskellige eksempler på kategorier såsom; Chef prisen, Æres- og Brøler prisen, og udvælger naturligvis kun dem der giver mening for jer. Awardshowet kan afvikles mens I sidder ved flotte runde borde og nyder en gallamenu, for til sidst at feste sammen med aftenens vindere til tonerne af enten DJ eller live band. En motiverende, anerkendende og ikke mindst spændende event for hele firmaet!

Sådan foregår det:
Vi tager naturligvis udgangspunkt i jeres firma og jeres ønsker samt behov, og kommer ud fra det med et oplæg på den komplette løsning til jeres Awardshow.
Flere uger op til eventen kan kollegaerne nominere hinanden i flere forskellige kategorier og mon ikke den kommende event kan afspejles i kollegaernes pludselige adfærdsændring? Nomineringerne bliver gjort op, og dagen er endelig kommet for den store event.
I ankommer til awardshowet i jeres fineste puds, hvor I bliver mødt af den første pressefotograf mens I går ned af den røde løber. En velkomstdrink står klar til hver medarbejder, og de valgte kategorier samt lysshow kører allerede som teaser på scenen i et lækkert design med jeres logo. I bliver sat til bords, lyset bliver dæmpet og aftens vært begynder showet…

Denne event tager typisk 90 min fra showstart til den sidste kollega er kåret, og ledelsen siger et par afsluttende ord og runder af.

Hvor kan det foregå?
På jeres firmaadresse eller på en af vores venues.

Alt dette er inkluderet i vores Awardshow:
Opsætning af nominering, digitalt eller på print
Udarbejdelse af flot præsentationsvideo i hver kategori
En vært
Lyd- og lysopsætning, AV udstyr
Storskærme efter antal deltagere
Prisstatuetter til hver kategori

Pris per deltager:
24-39 deltagere kr. 529,- + moms per deltager
40-59 deltagere kr. 479,- + moms per deltager
60-79 deltagere kr. 399,- + moms per deltager
Over 80 deltagere kr. 349,- + moms per deltager
*Bemærk priserne er eks. venue leje, mad, drikkevarer, DJ og andet underholdning.

Salgs og leveringsbetingelser:
Ved reservation, kan denne event kun forhåndsreserveres i op til 5 arbejdsdage, hvorefter vores kundeservice vil ringe jer op og aftale om en eventuel endelig reservation skal foretages.
Ved bestilling af eventen faktureres 50 % som depositum til forfalden betaling netto kontant.
Restbetaling og endeligt deltagerantal faktureres med 8 dage netto kontant senest 30 dage før afviklingen af jeres event.Bestiller i jeres event senere end 30 dage før arrangements dagen bliver hele beløbet faktureret netto kontant.

BEMÆRK: Ubrugte pladser refunderes IKKE, disse pladser refunderes kun ved aflysning af event fra arrangørens side.

Ret til ændringer forbeholdes!

Kontakt:
Kontakt Copenhagen Event på tlf. 60 24 52 25.