Dinner in the sky

Den højeste eksklusive firmaoplevelse!

Giv din kollegaer en uforglemmelig dag i 60 m. højde. Dinner in the sky konceptet stammer oprindeligt fra Belgien, men er i dag en event der kan opleves i størstedelen af hele verden. Oplevelsen centreres omkring en kæmpe kran med en platform der udgør et kvadratisk middagsbord med plads til i alt 22 spisende gæster.

Middagsbordet hejses til vejrs sammen med en kok, sikkerhedspersonale og to tjenere i ført sikkerhedsremme, kun for at servicere jeres fastspændte og forventningsfulde kollegaer.


Smuk udsigt over Københavns havn eller firmaets domicil!

I dag vil folk have ekstraordinære oplevelser. Dinner in the sky er i den grad en fantastisk og ekstraordinær oplevelse, der giver dine kollegaer én på opleveren! Platformen kan hejses geografisk efter jeres ønsker til udsigt eller lokation. Autostolene rundt om det flyvende middagsbord kan drejes 180 grader for jeres maksimale udbytte af panorama udsigten. Vil du lægge stolen ned, er dette også muligt.

Da platformen hejses til vejrs ved hjælp af en kran, kan middagsbordet hejses ved havnebassinets kant for en solnedgang udover Københavns havn, ved indre by med hovedstadens myldrende storbys liv under jeres fødder eller virksomhedens særlige omgivelser på jeres egen firmaadresse. Vi har naturligvis sørget for sikkerheden.

Middag, Champagne eller powerpoint præsentation til vejrs?

Konceptets udgangspunkt var qua navnet; at nyde en middag i himlen. I dag er der endu flere muligheder med konceptet. Hvorfor ikke byde sine kunder den eksklusive oplevelse at afholde forretningsmødet over Nyhavn? Forestil dig en præsentation man kan levere. Efter præsentationen kan I eventuelt nyde en let anretning eller et glas bobler med lyden af stilhed.

Da hvert løft er en eksklusiv oplevelse, kan oplevelsen selvfølgelig tilpasses til hver virksomhed efter netop jeres ønsker! Et løft kan varer alt fra 30 minutter til et par timer, såfremt behovet er til det. Ligeledes er løftenes højde forskellige alt efter hvilken kran der bruges, hvorfor højderne går fra 38 meter og helt op til 70 meter. Jo højere løftet er, jo mere følsom er platformen for blæst, ligesom de højere løft tager længere tid, hvorfor virksomheden med mange løft måske vil foretrække lidt lavere løft.

VIP følelse og eksklusivitet lige fra velkomsten
Lige fra at I ankommer bliver I forkælet og behandlet som eksklusive gæster til denne firmaoplevelse. Ved ankomsten serveres der velkomstdrink i modtager-teltet, en rød løber følger kollegaerne ud til platformen hvor gæsterne, fra knap 500 kroner pr. person ex. moms afhængigt af antal løft og indhold, kan I give jer kollegaer denne firmaoplevelse som de med sikkerhed sent vil glemme!

Ring til os direkte for at høre mere om denne eksklusive firmaoplevelse…

Ret til ændringer forbeholdes!

Kontakt:
Kontakt Copenhagen Event på tlf. 60 24 52 25.