Familiedag til virksomheder

Familiedag – Aktiviteter og events til alle aldre og målgrupper
Få en aktiv, underholdende og inspirerende familiedag, hvor alle kan være med… Flere og flere virksomheder indfører familiedage og familiedage kan også være et godt alternativ til de ellers traditionelle firmaarrangementer. Vi arrangerer en dejlig og festlig familiedag, som I alle vil kunne lide, børn som voksne, da vores brede udvalg af aktiviteter kan sammensættes efter alle aldre og målgrupper. Med Copenhagen Event har I mulighed for en oplevelsesrig familiedag i verdens næstældste forlystelsespark; Tivoli, hvor I blandt andet besøger Pirateriet og byder børnene, familien og kollegaerne på en inspirerende dag i de fascinerende og eventyrlige rammer, eller hvad med en hel dag på Sjællands dejligste tribuner på Klampenborg Galopbane?

Vi har mange interessante venues og samarbejdspartnere der gør det muligt at arrangere en indholdsrig familiedag, hvor alle kan være med og som både jeres medarbejdere og familier længe vil huske…

Sådan foregår det:
Vi tager altid udgangspunkt i jeres ønsker og behov. Vi udarbejder et oplæg der passer jeres virksomhed, medarbejdere og familier. På dagen skaber vi rammerne for en uforglemmelig familiedag hvor I skal opleve, smage, sanse og ikke mindst hygge jer sammen.
Denne event tager typisk en hel dag.

Hvor kan det foregå:
På jeres firmaadresse eller på en af vores venues.

Prisoversigt:
Priser for en familiedag afhænger af størrelsen samt deltagerantal. Kontakt vores kundeservice for et gratis og uforpligtende tilbud.

Kontakt:
Kontakt Copenhagen Event på tlf. 60 24 52 25.