Mysteriekalenderen

Daglig arbejdsglæde i de kolde og travle decemberdage på kontoret!
Nisseordninger og andre umiddelbare kreative underholdningsindslag sætter tit kollegaernes originalitet på prøve, og det, der skulle være en hyggelige juletid med narrestreger på kontoret, bliver som oftest en kedelig pligt. Glem alt om karse i keybordtasterne eller strømstikket, der er trukket ud af computeren for tredje år i træk, når Nordpolens største mysterium til dato skal løses.

Ho Ho Ho Hovedmistænkte medarbejdere…
Mysteriekalenderen er en julekalender, der er bygget op omkring et yderst humoristisk og top underholdende plot, hvor Julemanden er blevet kidnappet af en af sine 12 ansatte. Alle 12 mistænkte har hver deres motiv og grund til forbrydelsen, men hvem er den skyldige, og i hvilken af de otte bygninger bliver Julemanden holdt fanget?

Nye spor og ledetråde dagligt…
Med 24 perforerede låger med spor og ledetråde kommer I hver dag et spor nærmere, for hver låge I åbner, i takt med at I kommer tættere på jeres velfortjente juleferie. Mysteriekalenderen byder på mentale gåder og sjove
udlukkelsesmuligheder og bidrager i den grad til jule- hyggen samt fælleskabet på en humoristisk og unik måde.

Da julekalenderen samtidig fungerer som en konkurrence, om hvem der opklarer og løser Nordpolens uheldige forbrydelse først, skabes der et naturligt og underholdende konkurrenceelement enten mellem afdelingerne eller indviduelt mod hinanden.
Alle medarbejdere modtager deres eget svarkort, så spørgsmålet er nu, hvem der først får brikkerne til at falde på plads, udfylder svarkortet og afleverer det i den medfølgende postkasse.

Gave til firmaets skarpeste juledetektiv:
Mysteriekalenderen er specielt udviklet med det formål at skabe et øget fællesskab blandt kollegaerne og værne om medarbejdertrivslen i den ellers paradoksale travle december måned. Hæng den op i enten fællesområdet eller kantinen og skab juleglæden!

Mysteriekalenderen kommer i A1 format, der medfølger 25 stk. svarkort, velkomst og introduktion, beskrivelse af de 12 hovedmistænkte, spilleregler, postkasse samt flot gave fra nisserne på Nordpolen som tak til firmaets skarpeste juledetektiv for at redde hele Julen og Julegave- produktionen!

Med Mysteriekalenderen får I:
– Julehygge, sjov og spænding på kontoret hver dag i december.
– Underholdende konkurrenceelement enten mellem de forskellige afdelinger eller individuelt mod hinanden.
– Øget fællesskab i jeres virksomhed.
– En motiverende og sjov gimmick til jeres medarbejdere.

I Mysteriekalenderen medfølger:
– Velkomst med oversigt, baggrundshistorie og spilleregler
– Nordpolens postkasse til aflevering af svarkort
– Svarkort med kort over hele Nordpolen, ét til hver medarbejder (dog max. 25 pr. mysteriekalender)
– Beskrivelse og introduktion af de 12 Ho Ho Ho Hovedmistænkte
– Flot gave til den medarbejder, der løser og opklarer Nordpolens mysterie først (kan fravælges)
– Den store A1 Mysteriekalender med 24 perforerede låger
– Løsningen

Sådan foregår det:
Hver medarbejder modtager et svarkort d. 1 december. Den store Mysteriekalender hænges op i enten kantinen, kontoret eller ved netop jeres fælleareal sammen med plakaten der præsenterer de 12 Ho Ho Ho Hovedmistænkte og plakaten der introducerer aktiviteten, beskriver plottet og spillereglerne. Således er alle disse elementer frit tilgængelige for alle medarbejdere hele december måned.
Der åbnes én låge hver dag svarende til den dato kalenderen angiver. Har I åbent i weekenderne fortsætter I med at åbne kalenderlågerne. Har I lukket i weekenderne er det tilladt fredag ved fyraften at åbne lågen for lørdag, ligesom lågen for søndag skal åbnes sammen med lågen for mandag morgen.

Når en medarbejder mener vedkommende har den korrekte svarkombination, sætter medarbejderen ét kryds ved hvert opklaringselement i sit svarkort. Svarkortet dateres og afleveres i den medfølgende postkasse.
Når alle medarbejder har givet deres bud på den rette kombination, og alle svarkort er afleveret i
Nordpolens postkasse, kan hele december måneds store spænding endelig udløses…

De 4 opklaringselementer er:
– Hvem af de 12 hovedmistænkte har kidnappet Julemanden?
– Hvor er Julemanden holdt fanget på Nordpolen?
– Hvad bliver Julemanden holdt fanget med?
– Hvad tid forsvandt Julemanden?

Præmie:
Vælg mysteriekalenderen med eller uden præmie. Hvis I allerede har sørget for julegaverne til medarbejderne eller måske har en særlig sponsorgave liggende, som bare ligger og venter på den rette ejermand, kan I fravælge Nordpolens gave og stadig have fornøjesen af årets mysteriekalender…
Vores præmie har en værdi af kr. 650,-. Såfremt I bestiller mysteriekalenderen inkl. præmie fremsendes den sammen med resten af mysteriekittet.

Prisoversigt:
Mysteriekalenderen kan købes med eller uden præmie:
Pris kr.: 2.995,- ex. moms inkl. præmie
Pris kr.: 2.495,- ex. moms. uden præmie

Prisen er for op til 25 deltagere og inkl. forsendelse.
Ved flere end 25 deltagere anbefaler vi flere Mysteriekalendere, eksempelvis en kalender pr. afdeling.

Antal deltagere: 3 – 25:
Er I mellem 3 og 25 ansatte i virksomheden, dyster I individuelt mod hinanden, i hvem der opklarer sagen først! Hver deltager får således muligheden for at give sit eget bud på den korrekte svarkombination.
Pris: kr.: 2.995,- ex. moms inkl. præmie eller kr.: 2.495,- ex. moms uden præmie

Over 25 deltagere:
Er I en større virksomhed, anbefaler vi, at I køber én mysteriekalenderpakke pr. afdeling. Således kan I enten dyste individuelt mod hinanden i den enkelte afdeling eller I kan dyste på kryds og tværs imellem afdelingerne. Historien, indholdet og plottet er det samme. Anbefalingen er bestemt ud fra erfaring med løsningselementet og afgørelsen.

Pris: kr.: 2.995,- ex. moms inkl. præmie eller kr.: 2.495,- ex. moms uden præmie
Bemærk:  Hvis I bestiller mere end tre kalendere til jeres virksomhed er prisen kun kr. 2.495 + moms per stk. inklusiv præmie eller kr. 1.995,- + moms uden præmie.

Når I går på juleferie:
Der følger nøje beskrevet spilleregler og udførelse af afslutningen og mysteriets løsning med.

Hvor kan det foregå:
På jeres fimaadresse.

Alt dette er inkluderet i Mysteriekalenderen

Ret til ændringer forbeholdes!

mysteriekalenderen

Kontakt:
Kontakt Copenhagen Event på tlf. 60 24 52 25.