Quiz show


Quizshow – Hvilken afdeling har den største paratviden og hvilket hold får flest point i de mange forskellige underholdende kategorier?
Dyst individuelt, på kryds og tværs af firmaet eller afdelingsvis mod hinanden i en af vores mange og underholdende quiz! Trænger firmaet til lidt udfordring om deres paratviden eller mangler I blot et top festligt indslag til firmafesten så er Quizshowet som event et rigtig godt bud. Vores Quiz kan omhandle næste alt og I kan selv bestemme hvad quizzen skal omhandle. Vores super farverige vært leverer quizzen på en meget underholdende måde, som giver indslaget alt andet en kedelig karakter. Vi har masser af færdigudviklede quizzer, men udvikler også gerne en specielt for jer som supplerer jeres temafest eller andet. Prøv vores Ultimative 80’er quiz, hvor vores brogede vært optræder på en komisk og underholdende måde, mens hans rapper og fortæller om de fede gamle firsere eller en af de mange andre temaquizzer. Vi garanterer stor underholdningsværdi og masser af sjove indslag i alle vores quiz-shows. Bemærk: Den originale ”Ultimative 80’er quiz! Får kun gennem Copenhagen Event.

Sådan foregår det:

Vi opstiller setup’et som i et rigtigt quizstudie, enten på jeres firmaadresse eller på en af vores venues. Når I ankommer bliver I taget varmt imod af vores dejlige Quizmaster, hvorefter I bliver seatet. Afhængigt af antal deltagende, er I måske allerede blevet fordelt på hold af jeres festudvalg, som nu offentliggøres af værten… Musikken tændes, uret tæller ned og endelig går det store Quizshow i gang.
Denne event tager typisk 90 minutter.

Hvor kan det foregå:
På jeres firmaadresse eller i en af vores selskabslokaler.

Alt dette er inkluderet i Quiz showet:
Særligt tilrettelagt quiz til jeres virksomhed!
Opsætning af AV udstyr, lyd og lys
Underholdende vært
Flotte præmier til vinderen,
Transport inkluderet i storkøbehavns området

Prisoversigt:

Ved 19-29 deltagere: kr. 4.999,- + moms
Ved 30-49 deltagere: kr. 6.999,- + moms
Ved 50-69 deltagere: kr. 8.999,- + moms
Ved 70-89 deltagere: kr. 10.999,- + moms
Ved 90-149 deltagende kr. 12.999,- + moms

Salgs og leveringsbetingelser:
Ved reservation, kan denne event kun forhånds reserveres i op til 5 arbejdsdage, hvorefter vores kundeservice vil ringe jer op og aftale om en eventuel endelig reservation skal foretages.
Ved bestilling af eventen faktureres 50 % som depositum til forfalden betaling netto kontant.
Restbetaling og endeligt deltagerantal faktureres med 8 dage netto kontant senest 30 dage før afviklingen af jeres event. Bestiller I jeres event senere end 30 dage før arrangements dagen bliver hele beløbet faktureret netto kontant.
BEMÆRK: Ubrugte pladser refunderes IKKE, disse pladser refunderes kun ved aflysning af event fra arrangørens side.
Ret til ændringer forbeholdes!

Fremvisning:
Kontakt Copenhagen Event på tlf. 60 24 52 25.