Smags Event

Smags event – Sæt jeres smagsløg på prøve
10.000 smagsløg kan registrere en hel del! Prøv en af vores mange Smags Events og få helt nye oplevelser og indtryk gennem smagssansen.
Hos Copenhagen Event tilbyder vi et bredt udvalg af forskellige smagsevent, så der er bestemt noget for enhver smag… Prøv en cocktailsmagning, hvor der smages på 7-10 udsøgte cocktails, alle lavet med en omgang stærk passion og efter kunstens regler; eller hvad med en omgang kokkeskole hvor I kan lave jeres egen sushi? Sæt jeres smagsløg på prøve med en af vores mange smagsoplevelser og få en herlig happening sammen med jeres kollegaer.

Barkursus

Lav de lækreste cocktails sammen med dine kollegaer på dette 3 timers cocktailkursus, som også kan foregå i jeres egne rammer. Vi kommer med alt udstyret, alkohol, frugt, drinksmix mv. Vores professionelle cocktailbartendere vejleder og guider jer igennem så I får godt styr på alle blandingsforholdene, serveringsteknikker mv.
Pris Fra kr. 200,- + moms pr. person

Besøg et Mikrobryggeri

En af tidens helt store trends er et besøg på en af de hundredevis små mikrobryggerier som producerer specieløl i Danmark. Her inviterer vi jer med på en firmaoplevelse hvor I ser og oplever hvordan øllet bliver til. Arrangementet afsluttes med et foredrag om de forskellige øl og så følger der naturligvis masser af smagsprøver undervejs.
Indhent tilbud for pris afhængig af, hvor I landet I befinder jer.

Champagnesmagning

Smag på udsøgte bobler fra forskellige champagnedistrikter mens I får en kyndig indsigt i de mange forskellige bobler. Vores Sommelier fortæller interessante fortællinger om de forskellige champagner sammen med fremstilingen.
Indhent tilbud

Cocktailsmagning
Udsøgte cocktails til tørstige sjæle! Efter seriesuccessen ”Sex and the City’s” Cosmopolitan og Bonds legendariske Martini, har cocktailkunsten opnået stjernestatus verden over. Med en cocktailsmagning smages der på imellem 7-10 udsøgte cocktails, alle lavet med en omgang stærk passion og efter kunstens regler! Drinks-kortene boomer ofte med flere spændende og farverige cocktails, og på denne cocktailsmagning får I dem der er specielt udvalgt til denne event! Alle cocktails er sammensat af kvalitets spiritus og råvarer af høj kvalitet – og bartenderen beretter gerne en passende anekdote eller to. Læn jer tilbage og nyd disse gourmetcocktails, til en event hvor personalet bestemt ikke går tørstige derfra! Eventen kan foregå hos jer eller på en cocktailbar ude i byen.
Pris fra kr. 200,- + moms pr. person

Kokkeskole

Få en uforglemmelig gastronomisk oplevelse, hvor I f.eks. skal sammensætte en 5 retters menu. Under eventen hjælper en dygtig kok jer på vej, men der skal samarbejdes for at få maden lavet. Vi har mange forskellige locations, menuer og prisniveauer på denne event.
Pris fra kr. 695 + moms pr. person, inkl. location, professionel kok, råvarer, drikkevarer mv.

Sushi Skole
Vores sushi skole giver jer den grundlæggende viden der skal til, for at kunne mestre kunsten at lave sushi. Vores ægte sushikok guider jer gennem en sjov og hyggelig event, hvor I naturligvis får opskrifterne med jer hjem.
Pris fra kr. 395 + moms per person.

Vinsmagning

Ønsker I en oplevelse udover det sædvanelige, kan vi tilbyde en vinsmagning med udsøgte vine til de kvalitetsbevidste firmaer til intet mindre end 100 kr. i udsalgspris. I smager på hele 10 rød- og hvidvine samt 2 flasker bobler. Vi serverer naturligvis vinene i rigtige vinglas og en rigtig vinkender fra en af Danmarks førende importører af vin, giver jer den rette indsigt i smag, farve, duft og druernes vej fra frugt til de ædle drikke. Bemærk vi kan også sammensætte andre vin- eller champagnesmagninger.
Pris ved et deltagerantal på mellem 20 og 150 deltagere: Grundpris kr. 2.500 + moms samt et deltagergebyr på kr. 200,- + moms pr. deltager.

Ølsmagning
Ved denne smags event får I en større indsigt i øllets historie og de forskellige øltyper. I smager på mere end 8 øl og I får naturligvis en ægte ølkender til at underholde jer hele eventen igennem. Arrangementet varer mellem 90 minutter til 2 timer afhængig af hvor mange øl I skal smage.
Indhent tilbud for pris afhængig af, hvor i landet I befinder jer.

Salgs og leveringsbetingelser:
Ved reservation, kan denne event kun forhåndsreserveres i op til 5 arbejdsdage, hvorefter vores kundeservice vil ringe jer op og aftale om en eventuel endelig reservation skal foretages.
Ved bestilling af eventen faktureres 50 % som depositum til forfalden betaling netto kontant.
Restbetaling og endeligt deltagerantal faktureres med 8 dage netto kontant senest 30 dage før afviklingen af jeres event.Bestiller I jeres event senere end 30 dage før arrangements dagen bliver hele beløbet faktureret netto kontant.

BEMÆRK: Ubrugte pladser refunderes IKKE, disse pladser refunderes kun ved aflysning af event fra arrangørens side.

Ret til ændringer forbeholdes!

Fremvisning:
Kontakt Copenhagen Event på tlf. 60 24 52 25.