DANMARKS BEDSTE COVER BANDS, DJ´S, STAND UP & TOP UNDERHOLDNING

Copenhagen Event er total leverandør i events og derfor kan vi naturligvis også skaffe de bedste cover bands i Danmark. Vi har samlet de 10 bedste her på siden, men vi kan skaffe alt lige fra koncept bands, party og cover bands til de helt store danske koncert navne.
Vi kan også tilbyde alle de store Stand Up komikere, falske tjenere, trylleri og magi samt meget meget mere. Kontakt os på 60 24 52 25 og fortæl os om den type underholdning I søger. I skal også være velkomne til at skrive til os via vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Se vores top Coverbands & Underholdning:

bottle-Boys-julefrokost-eller-sommerfest-2018

BOTTLE BOYS

Musikalsk performance frembragt på flasker! Bottle Boys består af 4 dejlige flaskedrenge der får jer til at hoppe og danse til festen når sit peak.

Copenhagen Drummers

Oplev Copenhagen Drummers sammen med dine kollegaer! Et festfyrværkeri af energi, show og passion, perfekt som kickstarter eller som aftens højdepunkt!

home-con-img3

Superband

Et af Danmarks bedste live bands og er et helt igennem professionelt orkestre som kan spille alt fra klassikere til de tidens største hits i dag.

home-con-img4

No. 1 Hits

Showbandet: No. 1 Hits spiller de største klassikere & tidens største hits. Få en fed firmafest med alle de hits du kender og kan synge med på.

home-con-img5

Popped Up

Popped Up er et fantastisk live band der altid leverer en god fest – specielt hvis I gerne vil danse til tidens største hits, fra toppen af hitlisterne.

home-con-img7

All night Long

Paaaaaaarty – All Night Long. Fest, dans og syng med til de største hits af de udødelige popklassikere samt nutidens største superhits!

home-con-img8

The Late Show

Det band som vi i Copenhagen Event bruger mest til store firmafester og events. The Late Show, leverer hvergang en fantastisk fest.

home-con-img5

DJ’s

Copenhagen Event kan levere DJ’s til alle slags firmafester og arrangementer. Vi kan skaffe alt fra ukendte disk jockeyer til de hotteste DJ’s fra ind og udland.

festorkesteret

FestOrkesteret

Medrivende spilleglæde og fyldt dansegulv til årets firmafest? Book FestOrkesteret og få en festlig aften med et repertoire i absolut topklasse!

home-con-img8

Stand-Up

Hos Copenhagen Event kan vi levere de sjoveste, hotteste og mest kendt stand up komikere i alle prisklasser og til stærkt konkurrence dygtige priser!

båndsalat

Båndsalat

Hipt, ungt og energisk partyband der spiller alle de nyeste dansehits og kendte klassikere. Båndsalat er det oplagte valg til moderne firmafester!

home-con-img5

Diverse underholdning

Falske tjenere, falsk medarbejder, trylleri, magi eller noget helt andet, vi kan leverer det hele og i får altid en professionel rådgivning hos os!