DANMARKS BEDSTE COVER BANDS, DJ´S, STAND UP & TOP UNDERHOLDNING

Copenhagen Event er total leverandør i events og derfor kan vi naturligvis også skaffe de bedste cover bands i Danmark. Vi har samlet de 10 bedste her på siden, men vi kan skaffe alt lige fra koncept bands, party og cover bands til de helt store danske koncert navne.
Vi kan også tilbyde alle de store Stand Up komikere, falske tjenere, trylleri og magi samt meget meget mere. Kontakt os på 60 24 52 25 og fortæl os om den type underholdning I søger. I skal også være velkomne til at skrive til os via vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Se vores top Coverbands & Underholdning:

bottle-Boys-julefrokost-eller-sommerfest-2018

BOTTLE BOYS

De musikalse flaskedrenge får jer til at hoppe og danse til festen når sin peak.

johnaage

John & Aage

Oplev John og Aage live. John & Aage lever! Med deres energiske og meget morsomme show vælter kultduoen fra 80érne jeres arrangement.

home-con-img3

Superband

Et af Danmarks bedste live bands og er et helt igennem professionelt orkestre som kan spille alt fra klassikere til de tidens største hits i dag.

home-con-img4

No. 1 Hits

No. 1 hits spiller de største klassikere & tiden største hits. Få en fed fest med alle de hits du kender og kan synge med på.

home-con-img5

Popped Up

Fantastisk live band som altid leverer en god fest, specielt hvis i gerne vil danse til tidens største hits, fra toppen af hitlisterne.

home-con-img7

All night Long

Paaaaaaarty – All Night Long. Fest, dans og syng med til de største hits af udødelige popklassikere samt nutidens superhits

home-con-img8

The Late Show

Det band som vi i Copenhagen Event bruger mest til store firmafester og events. The Late Show, leverer hvergang en fantastisk fest.

home-con-img5

DJ’s

Copenhagen Event kan leverer DJs til alle slags firmafester. Vi kan skaffe ALT fra ukendte til de hotteste hotte DJs fra ind og udland.

home-con-img8

Stand-Up

Vi kan leverer de sjoveste, hotteste og mest kendt stand up komikere i alle prisklasser og til stærkt konkurrence dygtige priser!

home-con-img5

Diverse underholdning

Falske tjenere, falsk medarbejder, trylleri, magi eller noget helt andet, vi kan leverer det hele og i får altid en professionel rådgivning hos os!