Jubilæumsfest

Genoplev firmaets historiske rejse og marker jubilæet med et arrangement der ikke går ubemærket hen!    

Planlægning af et jubilæumsarrangement kan være et omfattende projekt. Der skal tages højde for traditioner, forventninger, nævneværdige begivenheder, indslag og diverse jubilarer ligesom der skal tages stilling til omfanget af jubilæums festen og hvordan det skal afvikles.

I dag vælger flere virksomheder større og mere luksuriøse løsninger hvor der arrangeres et todages seminar med fuld forplejning, overnatning og medarbejderforkælelse for at fejre virksomhedens succeser og jubilæet. Åbne receptions arrangementer eller lukkede jubilæumfester for kollegaer og ansatte med eventuelle ledsager om aftenen er forsat en populær løsning og jubilæumfesten er derfor kun et spørgsmål om, hvad der appellerer til jeres fællesskab, historie og virksomheds ånd?

Hos Copenhagen Event har vi stor erfaring i at arrangere og planlægge et jubilæumsarrangement, af samme årsag ved vi også, at det ikke altid er nemt at finde den rette venue, indhold og program. Hos Copenhagen Event giver vi jer altid flere forskellige bud på jeres jubilæumsfest med passende produktioner for at give jer den bedst tænkelige og unikke jubilæumsoplevelse!

Kontakt os allerede i dag for at høre mere om jeres jubilæums muligheder på nogle af landets mest charmerende venues!

Kontakt:
Kontakt Copenhagen Event på tlf.: 60 24 52 25.