Tivoli

Nyt samarbejde med Tivoli
Vi har i år indgået et nyt og spændende samarbejde med Københavns dejligste og mest charmerende have; Tivoli. Et oplagt samarbejde mellem Copenhagen Event, som hovedstadens eventbureau, og Tivoli, som hovedstadens mest besøgte turistattraktion.

Med Tivoli’s mange skønne og hyggelige steder kan vi nu tilbyde en lang række nye og eventyrlige venues til afholdelse af firmaarrangementet. Rammerne taler for sig selv med Havens særlige stemning og atmosfære, og vi har derfor valgt at tilrettelægge nogle forskellige arrangementsløsninger, der forstærker firmaoplevelsen yderligere.

Familiedag i hjertet af København med Copenhagen Event
Flere og flere virksomheder indfører familiedage. Med Copenhagen Event har I mulighed for en oplevelsesrig familiedag i verdens næst ældste forlystelsespark. Besøg blandt andet Pirateriet og byd børnene, familien og kollegaerne på en inspirerende dag i de fascinerende og eventyrlige rammer. Vi arrangerer en morsom og aktiv familiedag, som I alle vil kunne lide, børn som voksne, da vores brede udvalg af aktiviteter kan sammensættes efter alle aldre og målgrupper.

Udsigt over Plænen og VIP Terrasse
For nogle virksomheder er det særligt arrangementets placering, der kan være det afgørende element for en ekstraordinær firmaoplevelse. Vi kan tilbyde at afvikle jeres arrangement på flere af Havens særlige terrasser afhængig af budget og ønsker.
Derfor har I også mulighed for at få et af de mange venues helt for jer selv, læne jer tilbage, nyde udsigten og atmosfæren, de eventyrlige omgivelser samt lyden af Fredagsrock på Plænen.

Altid gratis og uforpligtende tilbud
Uanset hvad jeres formål eller dagsorden måtte være for arrangementet, tager vi altid udgangspunkt i jeres ønsker, budget og type af arrangement.
Vi laver gerne en fremvisning for jer, mens vi går en tur i Haven og taler om de særlige oplevelser, vi kan tilbyde jer.

Kontakt:
Kontakt Copenhagen Event på tlf. 60 24 52 25.