Julefrokost i københavn 2020 – Mere end 80 forskellige venues i København

Hos Copenhagen Event samarbejder vi med en lang række unikke venues såsom Den Blå Planet og ikke mindst TIVOLI, hvorfor vi kan tilbyde et stort og bredt udvalg af spændende venues og firmajulefrokoster placeret meget centralt i København.

Den perfekte julefrokost er forskellig fra firma til firma. Nogle ønsker fuld knald på festen fra start – med fri snaps hele festen igennem. Mens andre måske vægter gourmetmad med fine vine afstemt menuen. Vores erfaring gør, at vi evner at sætte os ind i kundens ønsker og behov. På den måde vil I med stor sikkerhed kunne få den bedste fest, ud fra lige nøjagtigt de kriterier som I vægter højest.

Vi har erfaring med at arrangere julefrokoster på meget forskellige lokationer i København. Lige fra vores kunders egne domiciler til lækre selskabslokaler eller restauranter centralt i København. Kontakt os på 60 24 52 25 og få et uforpligtende tilbud og professionel rådgivning omkring jeres firmajulefrokost.

I kan også sende os en besked via kontaktformularen, og så vil vi vende tilbage til jer hurtigst muligt. Se også www.firmajulefrokoster.dk for at se vores komplette udvalg af julefrokoster og muligheder.

CPH EVENT (3)

Udvalgte julefrokoster København:

JULERABALDER PÅ TEGLVÆRKET

Fælles firmajulefrokost på ikonisk venue med nostalgiske rytmer leveret af GASBOX! Smuk belliggenhed, med egen strand og båltønder. Traditionel julemiddag og fri bar hele aftenen!

JULEFROKOST I ØSTERBROHUSET

Fælles firmajulefrokost i den gamle sporvognsremise “Østerbrohuset” Live band & Fri Bar  hele aftenen!

JULEFROKOST I ØKSNEHALLEN

Livemusik undermiddagen, bordservering ved runde borde, Julebanko og masser af plads!

julefrokost-grøften-cph-event

JULEFROKOST I GRØFTEN

Jul og luksusplatte i Tivolis ældste restauration! 6 timers dejligt og traditionelt dansk julefrokostarrangement sammen med kollegaerne  !

musik og underholdning til julefrokosten

DEN BLÅ PLANET

Julefrokosten for den kræsne virksomhed: lækker mad, fri Bar og helt unikke rammer. Lej oceanet eller restauranten. Fra kr. 1195 + moms per person!

Har I besluttet hvor julefrokosten skal holdes i 2017

Skræddersyet Julefrokost

Lad os arrangere jeres julefrokost, i firmaet eller ude i byen: vi tilpasser det udfra jeres budget, ønsker og behov. Kontakt os nu!

FIRMAJULEFROKOSTER.DK

Se vores store udvalg af julefrokoster centralt i København, passende til ethvert budget, på firmajulefrokoster.dk!

Julen er hjerternes fest, og vel nok det tidspunkt på året, hvor vi er mest traditionsbundne. De fleste af vores arrangementer indeholder derfor en lang række af de traditionelle juleretter. Vi ønsker dog også at kunne tilbyde et bredt spektrum af julefrokostoplevelser til virksomheder med andre traditioner eller ønsker. Priserne begynder ved 795,- ex. moms per person – and the sky is the limit. Vi har arrangeret utallige skræddersyede fester i både København og andre europæiske storbyer. Vi ser os derfor i stand til også at håndtere særlige ønsker omkring julefrokosten uanset lokation og tidspunkt. Sidder du derfor med en anderledes tanke eller budget, så fortæl det til os på 60 24 52 25.