Julefrokost i københavn 2019 – Mere end 80 forskellige venues i København

Copenhagen Event har i år udvidet vores samarbejde med en lang række spændende venues såsom Den Blå Planet og ikke mindst TIVOLI, hvor vi kan tilbyde et stort udvalg af venues og firmajulefrokoster meget centralt i København.

Den perfekte julefrokost er forskellig fra firma til firma. Nogle ønsker fuld knald på festen fra start – med fri snaps hele festen igennem. Mens andre måske vægter gourmetmad med fine vine afstemt menuen. Vores erfaring gør, at vi evner at sætte os ind i kundens ønsker og behov. På den måde vil I med stor sikkerhed kunne få den bedste fest, ud fra lige nøjagtigt de kriterier som I vægter højest.

Vi har erfaring med at arrangere julefrokoster på meget forskellige lokationer i København. Lige fra vores kunders egne domiciler til lækre selskabslokaler eller restauranter centralt i København. Kontakt os på 60 24 52 25 og få et uforpligtende tilbud og professionel rådgivning omkring jeres firmajulefrokost.

I kan også sende os en besked via kontaktformularen, og så vil vi vende tilbage til jer hurtigst muligt. Se også www.firmajulefrokoster.dk for at se vores komplette udvalg af julefrokoster og muligheder.

CPH EVENT (3)

Udvalgte julefrokoster København:

JULEFROKOST TIVOLI CONGRESS CENTER

Den ultimative julefrokost med stor scene samt lys og lyd produktion i særklasse, læn dig tilbage og nyd et brag af en fest.

teglvarket--venue-julefrokost-2019-firmafest

JULERABALDER PÅ TEGLVÆRKET

Fælles firmajulefrokost på ikonisk venue med nostalgiske rytmer leveret af GASBOX! Smuk belliggenhed, med egen strand og båltønder. Bobler og vine fra egen import, dejligt traditionel julebuffet og fri bar hele aftenen!

julefrokost-grøften-cph-event

JULEFROKOST I GRØFTEN

Jul og luksusplatte i Tivolis ældste restauration! 6 timers dejligt og traditionelt dansk julefrokostarrangement sammen med kollegaerne  !

JULESHOW PÅ THE PLANT

8 timers julefrokostarrangementet med total fri bar, Anders Matthesen og live shows under middagen, fadanrettet julemiddag og Natklub med Party DJ. Glæd jer til en aften fyldt med underholdning på Københavns absolut fedeste eventvenue The Plant!

JOHN MOGENSEN JULEFROKOST

8 timers julefrokostarrangementet oplec Rasmus bjerg som John Mogensen, party dj, fri bar og stor julebuffet, mulighed for VIP balkon mv.

evnts-julefrokost

EVENTS TIL JULEFROKOSTEN

Hos Copenhagen Event har vi flere forskellige bud på underholdende og spændende indslag eller interaktive events til årets firmajulefrokost.

musik og underholdning til julefrokosten

DEN BLÅ PLANET

Julefrokosten for den kræsne virksomhed: lækker mad, fri Bar og helt unikke rammer. Lej oceanet eller restauranten. Fra kr. 1195 + moms per person!

Har I besluttet hvor julefrokosten skal holdes i 2017

Skræddersyet Julefrokost

Lad os arrangere jeres julefrokost, i firmaet eller ude i byen: vi tilpasser det udfra jeres budget, ønsker og behov. Kontakt os nu!

firmajulefrokoster-nyt-logo

FIRMAJULEFROKOSTER.DK

Se vores store udvalg af julefrokoster centralt i København, passende til ethvert budget, på firmajulefrokoster.dk!

Julen er hjerternes fest, og vel nok det tidspunkt på året, hvor vi er mest traditionsbundne. De fleste af vores arrangementer indeholder derfor en lang række af de traditionelle juleretter. Vi ønsker dog også at kunne tilbyde et bredt spektrum af julefrokostoplevelser til virksomheder med andre traditioner eller ønsker. Priserne begynder ved 795,- ex. moms per person – and the sky is the limit. Vi har arrangeret utallige skræddersyede fester i både København og andre europæiske storbyer. Vi ser os derfor i stand til også at håndtere særlige ønsker omkring julefrokosten uanset lokation og tidspunkt. Sidder du derfor med en anderledes tanke eller budget, så fortæl det til os på 60 24 52 25.