De Kolde Retter Serveres
Karrysild med æbler & kapers
Hvid sild med julekrydderier
Stegte sild
Æg & rejer
Røget laks med purløgscreme
Gravad laks med rævesovs
Hønsesalat med bacon & svampe
Langtidsstegt roastbeef med pickles & ristede løg
Sylte med rødbede & taffel sennep
Brød & smør
Den Sunde Del Af Buffeten
Rødkålssalat med nødder & appelsin
Kartoffelsalat med rygeost & purløg
Julesalat med syltede valnødder & marinerede skalotteløg
De Klassiske Varme Retter
Flæskesteg med sprød svær & rødkål
And med æble & svesker
Juleskinke med stuvet spinat
Lun leverpostej med svampe & bacon
Fiskefilet med remoulade & citron
Frikadeller med hjemmelavet rødkål
Dessert & Oste På Bordet
Hjemmelavet risalamande med kirsebærsauce
Ostebord med knas & søde kompotter
Gammeldags æblekage med flødeskum & ribsgelé Udvalg af julesmåkager & søde sager