Ko​nferencer & Konferencelokale

Vi hjælper med afholdning af konferencer

Du vil ikke fortryde at vælge Copenhagen Event som samarbejdspartner til din næste konference. Vi sørger for, at du får gode lokaler med fleksible vilkår.

Konferencelokalet vil danne en professionel og fokuseret ramme omkring arbejdet. I kan også hjælp til udlån af AV-udstyr og andre nødvendigheder for afholdelse af konferencen.​

Find det ideelle konferencelokale med hjælp fra Copenhagen Event

Mangler du de perfekte lokaler til afholdning af en kommende konference? Du behøver ikke at lede meget længere.

Hos Copenhagen Event tilbyder vi hjælp til afholdning af alle slags konferencer. Vi sørger for, at dine næste konferencer bliver en stor succes.

Vi har mange gode lokaler med central beliggenhed i København. Vi kan også hjælpe med at finde konferencelokale i Kastrup og omegn, hvis det er mere passende. Mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser.

Vi har lokaler med stor kapacitet og plads til mange mennesker. Du får den ideelle konference med hjælp fra vores dygtige eventbureau.

Vi har mange års erfaring med at afholde konferencer

Du vil ikke fortryde at vælge Copenhagen Event som samarbejdspartner til din næste konference. Vi sørger for, at du får gode lokaler med fleksible vilkår.

Konferencelokalet vil danne en professionel og fokuseret ramme omkring arbejdet. I kan også hjælp til udlån af AV-udstyr og andre nødvendigheder for afholdelse af konferencen.

Vi tilbyder god service hele vejen igennem. Din tilfredshed er vigtig for os, og derfor sørger vi for, at der er åben dialog gennem hele planlægningsforløbet. Vi vil gerne imødekomme alle dine krav og behov, så dit firma får optimalt udbytte af konferencedagene. 

Vi tilbyder også et stort udvalg af mødelokaler.

Se hvad vi ellers tilbyder​

Få et uforpligtende tilbud

Fang os på telefon eller e-mail

Kontakt os, hvis du gerne vil vide mere. Vi vil med glæde snakke med dig om dine muligheder indenfor konferencer. Vi har altid et uforpligtende tilbud klar til dig, og du kan stole på, at du får masser af konference for dine penge.

Ring til os på tlf.: +45 6024 5225 eller skriv en e-mail. Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Ring til os

Telefon: 60 24 52 25

Alle dage mellem 09.00-21.00

Besøg os

Tømmerupvej 42, 2770 Kastrup

Klik her for rutevejledning

Sociale medier

Copenhagen Event på Facebook

Giv os et like

Copenhagen Event Denmark ApS

CVR: ​32789129

Handelsbetingelser (Salgs- og leveringsbetingelser)

Få et uforpligtende tilbud

Ring eller skriv til os i dag og fortæl os om dit event, så modtager du et uforpligtende tilbud senest 24 timer efer.