Mødelokaler

Vi har eventlokaler til enhver anledning

​Du kan også leje et unikt festlokale gennem os. Der er mange muligheder, og hvis du er i tvivl om, hvad du har brug for, kan vi hjælpe dig til at træffe den rette beslutning.

Vi kan også hjælpe dig med planlægning og afvikling af dit arrangement. 

Mangler du lokaler i nærheden af København eller Kastrup?

Hos Event Copenhagen har vi et bredt udvalg af lokaler og venues til enhver anledning. Skal du holde firmafest? Award show? Teambuilding dag? Konference?

Ligegyldigt hvad kan vi komme med gode bud på lokaler til dig. Vi er et eventbureau med mange års erfaring i branchen, og vi kan hjælpe dig med både mødelokaler og eventlokaler til både store og små grupper.

Du kan også leje et unikt festlokale gennem os. Der er mange muligheder, og hvis du er i tvivl om, hvad du har brug for, kan vi hjælpe dig til at træffe den rette beslutning.

Vi kan også hjælpe dig med planlægning og afvikling af dit arrangement.

Få de optimale mødelokaler eller et festlokale gennem os

Vores mange års erfaring gør, at vi ved, hvad forskellige begivenheder kræver i forhold til lokation, udstyr, parkeringsmuligheder, osv. Du kan roligt regne med, at du får optimale forhold til dit arrangement ved os.

Hvis du skal bruge mødelokaler, så sørger vi for, at du får en lokation, som emmer af professionalisme og fokus. Hvis du skal bruge eventlokaler til en aktiv dag, så finder vi et rummeligt venue, hvor der er plads til aktiviteter. Skal du bruge festlokale, så udvælger vi ét med den rette stemning, som lever op til din forestilling. Har du brug for et festlokale med en scene, så klarer vi også den.

At planlægge sommerfester, julefrokost, teambuilding,  konference eller begivenhed kan være en svær og uoverskuelig proces. I tilfælde af at du har brug for hjælp til den generelle planlægning, kan du også trygt overlade det til os. Vi afvikler gerne arrangementet, så du ikke selv behøver at stresse over det.

Se hvad vi ellers tilbyder​

Få et uforpligtende tilbud

Ring til os allerede i dag

Kontakt os i dag, hvis du gerne vil vide mere. Vi tager gerne en snak med dig om både eventlokaler, mødelokaler og andre venues. Fang os på både tlf.: +45 6024 5225 eller e-mail. Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt med et godt tilbud.

Ring til os

Telefon: 60 24 52 25

Alle dage mellem 09.00-21.00

Besøg os

Tømmerupvej 42, 2770 Kastrup

Klik her for rutevejledning

Sociale medier

Copenhagen Event på Facebook

Giv os et like

Copenhagen Event Denmark ApS

CVR: ​32789129

Handelsbetingelser (Salgs- og leveringsbetingelser)

Få et uforpligtende tilbud

Ring eller skriv til os i dag og fortæl os om dit event, så modtager du et uforpligtende tilbud senest 24 timer efer.