Murder Hunt

Murder Hunt – Gå med i politiets efterforskning!
Kan I løse mordmysteriet ud fra de forskellige posters indhold? Her har I den ultimative teambuildingsevent!
I dette mordmysterie bliver I delt op i forskellige hold, og hvert hold får uddelt deres Murder Hunt Kit, som I skal bruge til at navigere rundt på de forskellige poster. Derudover vil kit’et også indeholde de mest nødvendige ting en detektiv har brug for i netop sådan en mordefterforskning, såsom en beskrivelse af de mistænkte, detektiv-noter og andet bevismateriale.

Rundt på huntets forskellige poster finder I nok oplysninger, bevismaterialer eller spor til at regne morderens identitet ud! Hvert holdt har samme udgangspunkt, da de har samme oplysninger fra start, og det er derfor op til hvert hold at samarbejde hurtigt for at kunne løse mysteriet først, og dermed blive virksomhedens skarpeste efterforsker. Plottet tager udgangspunkt i en tragisk hændelse, da firmaets produktionsleder forrige år blev fundet dræbt efter firmaets sensommerfest. Hvilket hold løser først mordgåden, får dekrypteret afsenderen og går hjem med den flotte præmie?

Sådan foregår det:

Holdene sammensættes inden eventen, evt. efter anbefaling fra os. På dagen bydes I velkommen af en instruktør, som vil fortælle jer forhistorien for mordet, kit’ets indhold, samt hvordan huntet skal gribes an. Holdene offentliggøres ved huntets begyndelse. De forskellige hold starter derefter på hver deres post, og det er nu deres job at kunne navigere rundt til de rigtige poste, ved at kigge på det kort de har fået udleveret.

Denne opklaring tager typisk 2 timer at løse, for nogle lidt mere eller mindre, alt afhængigt af hvor mange I er på hvert hold, og hvor mange poster der er lavet.

Hvor kan det foregå?

Ude i byen, på en restauration eller på jeres firmaadresse.

Alt dette er inkluderet i Murder hunt eventen:
5 instruktører
10 forskellige Murder Hunt Kit’s – et til hvert hold
Som udgangspunkt 10 poster
Samtlige remedier og rekvisitter.
Instruktørens transport til/fra lokationen i Storkøbenhavn
Holdskilte
Flot præmie til det hold der løser mysteriet først.

Pris per deltager:
Fra Kr. 359,- + moms per deltager

Murder Hunt deltagerantal:
For at kunne lave et ordentlig hunt der giver jer mest for pengene, skal man være minimum 40 deltagere.

Salgs og leveringsbetingelser:
Ved reservation, kan denne event kun forhåndsreserveres i op til 5 arbejdsdage, hvorefter vores kundeservice vil ringe jer op og aftale om en eventuel endelig reservation skal foretages.
Ved bestilling af eventen faktureres 50 % som depositum til forfalden betaling netto kontant.
Restbetaling og endeligt deltagerantal faktureres med 8 dage netto kontant senest 30 dage før afviklingen af jeres event. Bestiller I jeres event senere end 30 dage før arrangements dagen bliver hele beløbet faktureret netto kontant.

BEMÆRK: Ubrugte pladser refunderes IKKE, disse pladser refunderes kun ved aflysning af event fra arrangørens side.

Ret til ændringer forbeholdes!

Fremvisning:
Kontakt Copenhagen Event på tlf. 60 24 52 25.