Sæbekasse Grand Prix

Antal deltagere fra min. 20 personer

Hvor foregår det – Udendørs eller indendørs i København

Varighed 2-3 timer

Design jeres egen sæbekasse bil og dyst mod jeres kollegaer.

En kreativ samarbejdsaktivitet for hele firmaet.

Pris: 349,- ex moms. pr. person.

I bliver inddelt i hold hvor i på hvert hold skal bygge en sæbekassebil. Det gælder naturligvis om at bygge den hurtigste og flotteste sæbekassebil som kan imponerer både jeres kollegaer samt vores instruktør.

I bygger jeres bil ud fra jeres egen kreativitet og fantasi, som har frit løb. I får dog nogen kriterier fra vores instruktør. F.eks skal bilen kunne køre, så den senere kan deltage i det store finale grand prix.

Når bilerne er færdigkonstruerede, bliver de vurderet af vores instruktør, og hvert hold får point for design og funktionalitet.

Sæbekasse Finale Grand Prix:
Nu er det tid til at afprøve bilerne på Grand Prix banen, det gælder naturligvis om at komme først i mål.

Hvert hold udpeger en chauffør og resten af holdet fungerer som motor, to personer skubber bagved på sæbekassebilen, resten af holdet fungerer som heppekor.

Finalen:
Finalen skal i bedste stil afvikles med både målportal, musik og en speaker, så I får den helt rigtige stemning og den perfekte afslutning på jeres arrangement. Når racet er ovre, findes et vinderhold – holdet med den flotteste og hurtigste bil! For et godt grins skyld, kan der ligeledes udvælges den grimmeste og den mindst holdbare sæbekassebil – alt sammen med et glimt i øjet.

Inspiration hvor denne event kan foregå:

– På parkeringspladsen ved jeres firmaadressen
– I p-kælder
– Større parkeringspladser
– Samt mange andre steder

Kontakt:
Kontakt Copenhagen Event på tlf. 60 24 52 25.