Skræddersyet julefrokost

Skal firmafesten være skræddersyet til jeres kollega – løser vi opgaven, selv til mindste detalje!
Her hos Copenhagen Event elsker vi skræddersyede events. Vi har mange års erfaring i både skræddersyede og totaltilpasset løsninger til større og mindre firmaevents. Vores skræddersyede arrangementer starter allerede ved den første kontakt. Vi tager altid udgangspunkt i jeres ønsker og vi er yderst lydhøre hele vejen igennem, da succeskriteriet for os, udelukkende er jeres tilfredshed.
Vi har skræddersyet mange teambuildings og eventoplevelser til den enkelte virksomhed med afsæt i deres visioner, missioner, værdi og kollegaer – ligesom vi har hentet særlige foredragsholdere og entertainere hjem kun for at indfrie vores kunders ønsker.

Vi udformer også menuer efter jeres ønsker, tilpasset til allergigener, indsætter firmaets logo i eventmaterialet, ligesom vi skaber cocktails og meget andet opkaldt efter afdelinger, temaer eller noget helt tredje.
Uanset hvad jeres ønsker måtte være – så slipper vi fantasien og kreativiteten løs og kreerer et skræddersyet arrangement til jer og jeres kollegaer…

We love events!

KONTAKT:
Kontakt Copenhagen Event på tlf. 60 24 52 25.