Direktørens død

Direktørens død – All around mysterium som alle kan være med på.
Hvem af de ansatte har dræbt Direktøren? Book mysteriet og se hvilke andre interne affære og hemmeligheder der lurer under firmaets overflade.

Her har I det klassiske Murder Mystery hvor hvert hold får tildelt en rolle. Plottet udspiller sig fra, at virksomhedens Direktør er fundet død kun få dage før den årlige udnævnelse af Årets Medarbejder. Politiet har allerede beskrevet hændelsen som en mistænksom død og direktørens efterladte testamente danner nu rammen for de første mistænkte.
I løbet af mordmysteriet vil I støde på ledetråde og bevismaterialer der kan hjælpe jer på sporet af morderen. Måske kan Politiets obduktionsrapport afsløre et vigtigt element eller er det virksomhedens mange hemmeligheder der tilsammen vil løfte sløret for hvem af jeres kollegaer der er morderen i aften? Hvem har et motiv? En potentiel afløser af direktørposten, en indebrændt medarbejder, en hemmelig elskerinde eller gemmer direktørens fortid på en helt fjerde ting?

Direktørens død byder på en firmaevent der hverken kræver det store setup af dekorationer eller skuespilleevner. Det er let at blive inddraget i plottet, og jeres kollegaers nye roller og titler gør eventen særlig underholdende. Hvem af de ansatte har dræbt direktøren og hvem bliver udnævnt som ny Direktør i den ellers så velrenommerede og professionelle virksomhed, når aftenen er omme? Sidstnævnte kandidat kunne jo meget nemt blive aftens næste offer…

Sådan foregår det:
I bydes velkommen af en instruktør. Her vil I få fortalt forhistorien til mordet samt blive instrueret i aftenens forløb. I vil få udleveret kuverter med rolleark indeholdende baggrundshistorier om det pågældende hold. I kuverterne findes der desuden hemmeligheds – og informationskort, penge, eventuelle mordvåben eller andre remedier og materialer der er væsentlige for det pågældende hold. Det efterladte testamente offentliggøres efter en eventuel forret hvorefter opklaringen og mysteriet går i gang.
Denne opklaring tager typisk 2,5 time at løse, for nogle lidt mere eller mindre, afhængigt af, om hvorvidt arrangementet, skal løses i selskab med en bespisning eller ej.

Hvor kan det foregå:
Ude i byen, på en restauration eller på jeres firmaadresse

Alt dette er inkluderet i Direktørens Død:
En instruktør
Alt mysterie kit, samtlige remedier og rekvisitter
Instruktørens transport til/fra lokationen i Storkøbenhavn
Præmier til vinderne (Der uddeles i alt 4 præmier i dette mysterium)

Pris per deltager:
8-19 deltagere kr. 429 + moms per deltager
20-29 deltagere kr. 379 + moms per deltager
30-39 deltagere kr. 299 + moms per deltager
Over 40 deltagere kr. 249 + moms per deltager

Direktørens Død deltagerantal:
I kan være helt ned til 8 personer ved dette mordmysterium. Ved et deltagerantal over 20 personer anbefaler vi et holdopdelt mysterium, hvor I er mellem 2-4. deltagere pr. hold, afhængigt af antal deltagende. Direktørens Død udgøres af hold som; Projektlederne, Konsulenterne, Sekretærerne, Revisorerne mv.

Salgs og leveringsbetingelser:
Ved reservation, kan denne event kun forhåndsreserveres i op til 5 arbejdsdage, hvorefter vores kundeservice vil ringe jer op og aftale om en eventuel endelig reservation skal foretages.
Ved bestilling af eventen faktureres 50 % som depositum til forfalden betaling netto kontant.
Restbetaling og endeligt deltagerantal faktureres med 8 dage netto kontant senest 30 dage før afviklingen af jeres event. Bestiller I jeres event senere end 30 dage før arrangements dagen bliver hele beløbet faktureret netto kontant.
BEMÆRK: Ubrugte pladser refunderes IKKE, disse pladser refunderes kun ved aflysning af event fra arrangørens side.
Ret til ændringer forbeholdes!

Kontakt:
Kontakt Copenhagen Event på tlf. 60 24 52 25.