Fabrikken

Fabrikken – Optimering, produktion og planlægning på dagsordenen!
Fordel rollerne blandt kollegaerne og få færdiggjort en stor produktion der i den grad kræver planlægning, ledelse, og strategi for at opnå det samlede mål. Her skal I som firma eller afdeling samarbejde om at fordele nogen forskellige opgaver. I skal få færdiggjort en stor produktion, der i den grad kræver planlægning, ledelse og strategi for at opnå det samlede mål. Rollerne skal I selv fordele mellem jer ud fra den case I får præsenteret. Vores instruktør hjælper jer naturligvis igennem hele forløbet. Denne teambuilding event er egnet til grupper fra 10 til 30 medarbejdere.

Sådan foregår det:

I bliver budt velkommen af vores instruktør som præsenterer dagens teambuildingevent for jer. Udgangspunktet er en fabrik hvor I skal få færdiggjort produktionen. Hvordan løser I opgaven når I skal have det største udbytte ud af produktionen og uret allerede tæller ned? Oplev udfordringerne ved samlebåndsarbejde og lær kunsten i at samarbejde også når der er tale om de mindre interessante opgaver.

Hvor kan det foregå?
Ude i byen eller på jeres firmaadresse.

Alt dette er inkluderet i Fabrikken:
En eller flere instruktører (afhængigt af deltagerantallet)
Fabrikken casemapper
Samtlige remedier og rekvisitter
Instruktørens transport til/fra lokationen i Storkøbenhavn
Holdskilte
Flot præmie til det hold der klarer eventen bedst.

Pris per deltager:
8-19 deltagere kr. 629,- + moms pr. deltager
20-29 deltagere kr. 559,- + moms pr. deltager
30-39 deltagere kr. 479,- + moms pr. deltager
Over 40 deltagere kr. 429 + moms pr. deltager

Fabrikken deltagerantal:
Vi anbefaler denne event til arrangementer hvor I er mere end 20 deltagere. Eventen kan dog også køres fra 10 deltagere og op, hvor vi sammensætter og tilpasser Fabrikken ud fra jeres deltagerantal.

Salgs og leveringsbetingelser:
Ved reservation, kan denne event kun forhåndsreserveres i op til 5 arbejdsdage, hvorefter vores kundeservice vil ringe jer op og aftale om en eventuel endelig reservation skal foretages.
Ved bestilling af eventen faktureres 50 % som depositum til forfalden betaling netto kontant.
Restbetaling og endeligt deltagerantal faktureres med 8 dage netto kontant senest 30 dage før afviklingen af jeres event. Bestiller I jeres event senere end 30 dage før arrangements dagen bliver hele beløbet faktureret netto kontant.

BEMÆRK: Ubrugte pladser refunderes IKKE, disse pladser refunderes kun ved aflysning af event fra arrangørens side.

Ret til ændringer forbeholdes!

Kontakt:
Kontakt Copenhagen Event på tlf. 60 24 52 25.