The Hotel Case

The Hotel Case – Udfordrenede case til ledelsen og teamledere
En helt nyudviklet teambuilding event for ledergrupper i små som store virksomheder, hvor vi tager udgangspunkt i et hotel og de udfordringer som der er på et hotel og dets drift. Udfordringerne bliver mange & valgene bliver svære at træffe. Hvordan sikrer I hotellets overlevelse når udfordringerne og bundlinjen presser på? Hovederne skal bestemt holdes klare for at løse denne case…. Er I klar til at checke ind på hotellet?

Sådan foregår det:
I checker ind på hotellet, hvor receptionisten og jeres instruktør står klar med jeres sagsmapper. Efter en længere introduktion og rundvisning på hotellet er det blevet tid til at overtage driften af hotellet.
Hvordan sikrer I hotellets overlevelse når I nu langsomt får præsenteret hotellets mange udfordringer? Hvem må forlade hotellet undervejs og hvordan optimerer I jeres case?
Kun 2 løsninger ud af mange mulige kan sikre hotellets overlevelse. Vælger I en af de to mulige eller bliver I forblændet af de mange pludselige udfordringer, aflysninger og skandaler og derfor glemmer at holde tungen lige i munden?
En udfordrende teambuildingsevent udviklet udelukkende til ledere…

Varighed:
2 dage

Hvor kan det foregå:
På et af byens hoteller

Prisoversigt:
Priser for The Hotel Case afhænger af deltagerantallet. Kontakt vores kundeservice for et gratis og uforpligtende tilbud.

Kontakt:
Kontakt Copenhagen Event på tlf. 60 24 52 25.