OM COPENHAGEN EVENT

Hos Copenhagen Event arbejder vi med små som store kunder, og finder uanset budget de bedste løsninger for centrale locations i København og resten af Danmark. Ønsker I at afholde et arrangement i eget domicil, er vi også leveringsdygtige i en totalløsning passende til jeres budget, eller vi kan forestå enkelte elementer til arrangementet.
Som professionelt eventbureau arbejder vi ud fra at I og jeres gæster skal have nogle fantastiske oplevelser og vores sans for detaljer sætter altid prikken over iét og sikrer at I får et succesfuldt arrangement fra start til slut.Vi har fokus på vores kunder og vi rådgiver jer ud fra vores mange erfaringer fra tidligere arrangementer, så vi for jer kan skabe rammerne for et perfekt resultat hvor det hele går op i en højere enhed i forhold til jeres gæsters totaloplevelse.

Hos Copenhagen Event, er vi altid grundige med planlægningen ned til mindste detalje, da det er en af de vigtigste elementer for at opnå et succesfuldt arrangement.

SÅDAN ARBEJDER VI:

Vi tager altid udgangspunkt i jeres ønsker, behov og værdinormer, herefter skaber vi en uforglemmelig event til gavn og glæder for jeres medarbejdere.

omcph

Kontakt Copenhagen Event på tlf. 60 24 52 25.