professionelt eventbureau

Om Copenhagen Event

​Hos Copenhagen Event arbejder vi med små som store kunder, og finder uanset budget de bedste løsninger for centrale locations i København og resten af Danmark. Ønsker I at afholde et arrangement i eget domicil, er vi også leveringsdygtige i en totalløsning passende til jeres budget, eller vi kan forestå enkelte elementer til arrangementet.

Som professionelt eventbureau arbejder vi ud fra at I og jeres gæster skal have nogle fantastiske oplevelser og vores sans for detaljer sætter altid prikken over iét og sikrer at I får et succesfuldt arrangement fra start til slut. 

Vi har fokus på vores kunder og vi rådgiver jer ud fra vores mange erfaringer fra tidligere arrangementer, så vi for jer kan skabe rammerne for et perfekt resultat hvor det hele går op i en højere enhed i forhold til jeres gæsters totaloplevelse.

Hos Copenhagen Event, er vi altid grundige med planlægningen ned til mindste detalje, da det er en af de vigtigste elementer for at opnå et succesfuldt arrangement. Kontakt os på tlf. 60 24 52 25.

​1

Indledende kundemøde

​Indledende møde, hvor vi sammen afstemmer forventningerne i forhold til budget og arrangement, for at give jer den bedste rådgivning og kreative oplæg.

​2

Kreativt oplæg fra os

​Vi udarbejder et konkret og kreativt oplæsom som tager udgangspunkt, i netop jeres værdinormer, medarbejdere og budget, for at kunne opnå et succesfuldt resultat.

​3

Event planlægning

​Vores projektledere forbereder jeres event og planlægger jeres arrangement ned til mindste detalje. I vil løbende blive orienteret om netop jeres produktionsplan for jeres arrangement.

​4

Event afvikling

​Vi afvikler jeres event efter nøje tilrettelagt tidsplan/produktionsplan, som sikre at alle elementer forløber helt efter planen og går op i en højere enhed.

​5

Evaluering

​Efter jeres arrangement, modtager i ugen efter et evalueringsskema som besvares, herefter aftaler vi et møde for slutevaluering, hvor vi gennemgår arrangementet.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt vores eventbureau til en snak

​Ønsker I et full-service eventfirma, er vi klar til en uforpligtende dialog med inspiration og sparring hvad angår jeres næste event – uanset størrelse. Hos Copenhagen Event får du altid svar på din mail inden for 24 timer, og vi sender gerne et helt uforpligtende tilbud.

Du kan også kontakte vores eventkoordinator, hvis du ønsker mere info omkring events, firmafester, jubilæum, julefrokoster eller teambuilding-events.

Ring til os

Telefon: 60 24 52 25

Alle dage mellem 09.00-21.00

Besøg os

Tømmerupvej 42, 2770 Kastrup

Klik her for rutevejledning

Sociale medier

Copenhagen Event på Facebook

Giv os et like

Copenhagen Event Denmark ApS

CVR: ​32789129

Handelsbetingelser (Salgs- og leveringsbetingelser)

Få et uforpligtende tilbud

Ring eller skriv til os i dag og fortæl os om dit event, så modtager du et uforpligtende tilbud senest 24 timer efer.