​komplette løsninger til jeres firmafest

Vi leverer komplette løsninger til jeres firmafest & arrangement i København

Hvis du ønsker et særligt tema eller skal afholde en speciel form for begivenhed, som f. eks en firmafest i København, prisuddeling m.m. kan vi også hjælpe jer. Vi har mange års erfaring i eventbranchen og har gennem tiden afholdt utallige firmafester og arrangementer i København, Kastrup og omegn. 

Når du vælger os, får du hjælp af et full-service bureau - eventfirma, som kan deres kram. Vi løber aldrig tør for idéer til firmaarrangementer.​​

Firmafest i København eller omegn?
​Vi klarer opgaven!

Mangler din virksomhed gode idéer til firmaarrangementer? Vil du gerne holde et brag af en firmafest for dine medarbejdere? Så er du havnet det rigtige sted!

Copenhagen Event leverer komplette løsninger og færdigpakker til din næste firmafest. Ligegyldigt hvor stor din virksomhed er, kan vi hjælpe med at arrangere det kommende firmaevent.

Hvis du ønsker et særligt tema eller skal afholde en speciel form for begivenhed, som f. eks en prisuddeling, kan vi også hjælpe jer. Vi har mange års erfaring i eventbranchen og har gennem tiden afholdt utallige firmafester og arrangementer i København, Kastrup og omegn. Når du vælger os, får du hjælp af et full-service bureau, som kan deres kram. Vi løber aldrig tør for idéer til firmaarrangementer.​

Vi holder et 100 % gennemført firmaevent for jer

Der er mange grunde til at vælge Copenhagen Event, som dit næste eventbureau. Vi tilbyder nemlig at holde arrangementer og fester, som er 100% gennemført - både i forhold til lokaler, tema og underholdning.

Vi har mange bud på gode lokaler i København og omegn. Lokalernes kapacitet ligger typisk mellem 10-2000 mennesker, og de er ideelle til firmasommerfester, julefrokoster og lignende arrangementer. Vi har også lokaler, som passer godt til de mere specielle begivenheder, som f. eks. award shows, jubilæumsfester eller teambuilding. Hvis I gerne vil have et fuldendt tema, kan du regne med, at vi har de rigtige dekorationer på lager. I vores dekorationsafdeling kan du finde alt fra klassiske festdekorationer til palmer og strudsefjer.

Hvis I gerne vil have underholdning til firmaarrangementet, kan vi også planlægge et sjovt og passende indslag. Kun fantasien sætter grænser!

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os for et gratis tilbud

Kontakt os til en uforpligtende snak om din næste firmafest eller event. Send os en e-mail, og du vil modtage svar inden for 24 timer. Vi har et gratis tilbud klar til dig. 

Hvis du ønsker mere info om vores forskellige events, underholdning til firmaarrangementer, mm., kan du altid kontakte os.

Ring til os

Telefon: 60 24 52 25

Alle dage mellem 09.00-21.00

Besøg os

Tømmerupvej 42, 2770 Kastrup

Klik her for rutevejledning

Sociale medier

Copenhagen Event på Facebook

Giv os et like

Copenhagen Event Denmark ApS

CVR: ​32789129

Handelsbetingelser (Salgs- og leveringsbetingelser)

Få et uforpligtende tilbud

Ring eller skriv til os i dag og fortæl os om dit event, så modtager du et uforpligtende tilbud senest 24 timer efer.