​komplette løsninger til jeres firmafest

​Firmafest i København og omegn

Hos Copenhagen Event leverer vi den komplette løsning til jeres firmafest uanset størrelsen på jeres virksomhed. Vi har mange spændende bud på forskellige charmerende locations i København og omegn, med kapacitet fra 10 personer og op til 2000, der oplagt kan bruges til sommerfester og julefrokoster, men også de mere særlige begivenheder som f.eks. jubilæumsfester/ awardshows. Hos Copenhagen Event har vi vores egen eventafdeling og lager, som byder på alt fra orientalske dekorationer til palmer og strudsefjer, hvorfor vi nemt kan implementere både event, tema og dekorationer i jeres næste firmafest.

Få et uforpligtende tilbud

​Kontakt os til en snak om jeres næste event

​Ønsker I et full-service eventbureau er vi klar til en uforpligtende dialog med inspiration og sparring hvad angår jeres næste event – uanset størrelse. Hos Copenhagen Event får du altid svar på din mail indenfor 24 timer og vi sender gerne et helt uforpligtende tilbud.

Du kan også helt uforpligtende kontakte os, hvis du ønsker mere info omkring vores events, fester, julefrokoster eller teambuilding events. Hvis du ønsker at booke et arrangement eller en event så kontakt os gerne.

Ring til os

Telefon: 60 24 52 25

Alle dage mellem 09.00-21.00

Besøg os

​Tårnby Torv 11, 2770 Kastrup

Klik her for rutevejledning

Sociale medier

Copenhagen Event på Facebook

Giv os et like

Copenhagen Event Denmark ApS

CVR: ​32789129

Handelsbetingelser (Salgs- og leveringsbetingelser)

Få et uforpligtende tilbud

Ring eller skriv til os i dag og fortæl os om dit event, så modtager du et uforpligtende tilbud senest 24 timer efer.