​Et temaarrangement der gør indtryk 

Hold en gennemført temafest

​En temafest giver anledning til at bryde de traditionelle firmafester og deres rutiner, og i stedet afholde festen i nye, inspirerende og dekorerede rammer.

Hos Copenhagen Event byder vi på masser af flotte og ekstravagante dekorationsmuligheder hvor I får gennemførte opsætninger inden for jeres valgte tema. Vores lager er fyldt med spændende og autentiske temaartikler der fuldender ethvert temakoncept – og det er ikke kun dekorationen vi hjælper med. Hos Copenhagen Event leverer vi gerne hele løsningen til jeres næste temafest, med både smag og duft af det aktuelle tema, eventyrlige lyd- og lysopsætninger samt fantastisk underholdning, så i får en helt igennem indtryksrig og uforglemmelig oplevelse for alle sanser.

1001 Nats – Beduinfest

Tag firmaet med ind i eventyrenes verden.

Vi sørger vi for den perfekte orientalske firmafest. Orientalsk buffet opstillet i smukt arabisk telt, eventyrlig udsmykning, underholdning med musik til nattens gådefulde tema med duft af røgelse og myrra fra verdens vandpiber.​

Afterskiing

Firmafest med ski og sne!
Med et afterskiing tema bliver firmafesten forvandlet til et skisportsted lokaliseret i Østrig eller Alperne. Her får I lyden af DJ Ötzi og fest i løssluppen afterski-stemning! De farverige cocktails er erstattet med rigelige mængder Weissbier, fadøl og Radler, og så er tonen ellers lagt an for en aften med bartendere i skitøj og sing-along musik. Med sne, bænke og gamle træstolper sat som dekorationsrammer, kan selv den mest ædru medarbejder blive i tvivl om I hvoridt I alligevel befinder jer i de højere luftlag på de sydvestvendte breddegrader.

Halloween

Trick-or-treat sammen med dine kollegaer.
Oplev den oprindelige keltiske tradition med dine kollegaer i afskygninger af spøgelser og hekse. Med Halloween som tema får I en uhyggelig men underholdende temafest, med duft af gys og boblende cocktails der serveres af sminkede og udklædte vampyrtendere, er stemningen og dekorationerne lagt for skræk og rædsel i form af spindelvæv, væmmelige edderkopper, hvæsende katte, lanterner, store kister fyldt med knogler og enorme dødningehoveder under den blodige middag og et dansegulv præget af genfærd og skræmmende sjæle. En total gennemført temafest hvor selv de rigtige genfærd er misundelige!

80’er fest

Back to the 80’ties.
80’erne var et STORT årti, kendt for sin generelle ” feel good” vibe og hos Copenhagen Event er vi helt med på den! Tag firmaet med tilbage til 80’erne så jeres medarbejdere kan finde deres indre Patrick Swayze frem. Vi byder på alt fra den obligatoriske suppe, steg og is til værtinder iført rulleskøjter, lasershow og røgkanoner!

Stilen er selvfølgelig lagt i stort crepet asymmetrisk hår, blå øjenskygge, store skuldre puder, skakternet golftrøjer i pastelfarver, store øreringe og sejlersko. Hvem siger 80’erne ikke lever endnu?​

Beach Party

Strandfest til den lyse morgen.
Fra ski og sne til sol og sommer! Så er det blevet tid til at tage firmaet med sydpå og feste til den lyse morgen i bare fødder, stråhatte og badeshorts. Med bunkevis af sand under fødderne, store farverige cocktails og beach-musik strømmer charterstemningen igennem samtlige kollegaer. Vores lager er fyldt med alt fra strandparasoller og liggestole til kæmpe badedyr og palmer. Vi har spandevis af hawaiikranse, kokosnødder og surferboards der blot venter på at den næste fuldente beach party.

Og vi har mange flere

Hvad enten I ønsker en stilfuld galla eller bondfest i rammerne af Las Vegas med dealere der står klar ved Roulette, Black Jack og Pokerborde, en festlig mexicansk firmaaften med sombreros, ponchoer og chili Klaus udfordringer eller en helt sjette mulighed som cirkus-, pirat-, grand prix-, disco- eller oktober tema, så har vi løsningen til jeres næste temafest.
Hos Copenhagen Event elsker vi events og det er derfor kun fantasien der sætter grænserne!

Ring til os

Telefon: 60 24 52 25

Alle dage mellem 09.00-21.00

Besøg os

Tømmerupvej 42, 2770 Kastrup

Klik her for rutevejledning

Sociale medier

Copenhagen Event på Facebook

Giv os et like

Copenhagen Event Denmark ApS

CVR: ​32789129

Handelsbetingelser (Salgs- og leveringsbetingelser)

Få et uforpligtende tilbud

Ring eller skriv til os i dag og fortæl os om dit event, så modtager du et uforpligtende tilbud senest 24 timer efer.