MERE END 80 FORSKELLIGE VENUES

Hold et brag af en julefrokost i København​

Vi har mange års erfaring med eventplanlægning og firmajulefrokoster. Det betyder, at vi evner at sætte os ind i kundens ønsker og behov. På den måde vil I med stor sikkerhed kunne få den bedste fest, ud fra lige nøjagtigt de kriterier som I vægter højest.​

Juleshow med Simon Talbot & Zididada 2023

Glæd dig til årets fedeste live juleshow med Simon Talbot & Zididada i Tivoli Kongres Center. Aftenen byder på et stort program med total fri bar, live band, party DJ og stand-up .

Juleshow med Lasse Rimmer & Zididada 2023

Glæd dig til årets fedeste live juleshow med Lasse Rimmer & Zididada i Tivoli Kongres Center. Aftenen byder på et stort program med total fri bar, live band, party DJ og stand-up .

ABBA Julefrokost 2023                       

Fælles firmajulefrokost i Østerbrohuset med verdens mest kendte klassikere leveret af Abba coverbandet Dancing Queen. Total arrangement  med garanti for at synge med på tidens største dansehits som Mamma Mia og Waterloo

Julerabalder 2023

Fælles firmajulefrokost i Østerbrohuset med nostalgiske rytmer leveret af GASBOX! Total arrangement med gode dansevibes, fri bar og lækker middag. ​

Clarion Christmas 2023

Oplev en aften i særklasse med Andreas Odbjerg, Drew Sycamore, Lis Sørensen & Tessa, som akkompagneres af The Antonelli Orchestra.  

Julefrokosten er for jer, hvor kun det bedste er godt nok til til dig og dine medarbejdere. 

Jul hos Brdr. Price i Tivoli 2023

Book en intim og eksklusiv julefrokost hvor der er kælet for detaljerne og kræset om julemiddagen. Komplet arrangement med total fri bar, dans og party DJ. 

Oplev en hyggelig aften med ægte julestemning når Tivoli, traditionen tro pynter op i den gamle have.

Julefrokost på Kolme - en del af Bremen Teater

​Book en fællesjulefrokost på Bremen teaters nye venue. Kolme byder på et komplet arrangement med total fri bar, musik & dans, i fede centrale rammer.

Vælg mellem flere unikke venues

Er du i gang med at planlægge den næste julefrokost for firmaet? Vi kan hjælpe dig med at arrangere et brag af en firmajulefrokost, som dine ansatte sent vil glemme.

Copenhagen Event har et bredt udvalg af lokaler og venues, som du kan vælge imellem til jeres firmajulefrokost.

Vi samarbejder med en lang række unikke og spændende venues såsom Den Blå Planet og Tivoli.

Du kan få et fedt venue, som er placeret meget centralt i København, men vi har også lokaler til rådighed i Kastrup og omegn.

Vi afholder den ideelle firmajulefrokost

Den perfekte julefrokost er forskellig fra firma til firma. Nogle ønsker fuld knald på festen fra start – med fri snaps hele festen igennem. Mens andre måske vægter gourmetmad med fine vine afstemt menuen.

​Julen er hjerternes fest, og vel nok det tidspunkt på året, hvor vi er mest traditionsbundne. Vi ønsker dog også at kunne tilbyde et bredt spektrum af julefrokostoplevelser eller teambuilding til virksomheder med andre traditioner eller ønsker.

Vi har arrangeret utallige skræddersyede firmafester i både København og andre europæiske storbyer. Vi ser os derfor i stand til også at håndtere særlige ønsker uanset lokation og tidspunkt for jeres julefrokost.

Julefrokost i Airport Ball Room

Stilfuld venue med mange muligheder. Henvender sig til den mellemstore virksomhed fra 150 - 400 gæster

Den blå planet

Julefrokosten for den kræsne virksomhed: lækker mad, fri Bar og helt unikke rammer. Lej oceanet eller restauranten.

 

​Minimum 100 gæster.

Tivoli

Når central lokation og charmerende miljø er altafgørende for julefrokosten er Tivoli Haven det rigtige valg. Vi kan i tæt samarbejde med Tivoli tilbyde en række julefrokoster hvor I kan drage nytte at Tivolis miljø samtidig med at entréen samt en turbillet til en forlystelse efter eget valg er inkluderet i prisen.

Østerbrohuset

Østerbrohuset er en af Københavns gamle sporvognsremiser som i dag har et lyst look med masser af luft og rum. Den fine gamle bjælkekonstruktion er velbevaret og der er højt til loftet.​​

Den rigtige løsning til større selskaber over 400 gæster ​​

Julefrokost

Copenhagen Event er eksperter i julefrokost arrangementer og med flere hundrede samarbejdspartnere i og omkring København, tør vi godt at garanterer at vi kan levere en julefrokost om i er 50 eller 1000 personer i jeres virksomhed, uanset jeres ønsker, behov og ikke mindst budget.

Skræddersyet julefrokost

Lad os arrangere jeres julefrokost, i firmaet eller ude i byen. 

Vi tilpasser det udfra jeres budget, ønsker og behov. 

Den rigtige løsning når der skal implementeres et tema eller kæles for tingende​

​Se hvad vi ellers tilbyder

Har du ikke fundet den julefrokost du søger, kan du finde inspiration på vores partnerside www.firmajulefrokoster.dk.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os med spørgsmål

Kundetilfredshed er vigtigt for os, og vi kan altid imødekomme de mest specifikke krav! Derfor er I garanteret en uforglemmelig julefrokost, når I vælger vores eventbureau.

Kontakt os på tlf: +45 6024 5225 og få et uforpligtende tilbud i dag. Vores venlige medarbejdere sidder klar med professionel rådgivning omkring jeres næste firmajulefrokost.

Ring til os

Telefon: 60 24 52 25

Alle dage mellem 09.00-21.00

Besøg os

Tømmerupvej 42, 2770 Kastrup

Klik her for rutevejledning

Sociale medier

Copenhagen Event på Facebook

Giv os et like

Copenhagen Event Denmark ApS

CVR: ​32789129

Handelsbetingelser (Salgs- og leveringsbetingelser)

Få et uforpligtende tilbud

Ring eller skriv til os i dag og fortæl os om dit event, så modtager du et uforpligtende tilbud senest 24 timer efer.