MERE END 80 FORSKELLIGE VENUES

Julefrokost i København​

Hos Copenhagen Event samarbejder vi med en lang række unikke venues såsom Den Blå Planet og ikke mindst TIVOLI, hvorfor vi kan tilbyde et stort og bredt udvalg af spændende venues og firmajulefrokoster placeret meget centralt i København.


Den perfekte julefrokost er forskellig fra firma til firma. Nogle ønsker fuld knald på festen fra start – med fri snaps hele festen igennem. Mens andre måske vægter gourmetmad med fine vine afstemt menuen. Vores erfaring gør, at vi evner at sætte os ind i kundens ønsker og behov. På den måde vil I med stor sikkerhed kunne få den bedste fest, ud fra lige nøjagtigt de kriterier som I vægter højest.

Julen er hjerternes fest, og vel nok det tidspunkt på året, hvor vi er mest traditionsbundne. De fleste af vores arrangementer indeholder derfor en lang række af de traditionelle juleretter. Vi ønsker dog også at kunne tilbyde et bredt spektrum af julefrokostoplevelser til virksomheder med andre traditioner eller ønsker. Vi har arrangeret utallige skræddersyede fester i både København og andre europæiske storbyer. Vi ser os derfor i stand til også at håndtere særlige ønsker omkring julefrokosten uanset lokation og tidspunkt. 

Kontakt os på 60 24 52 25 og få et uforpligtende tilbud og professionel rådgivning omkring jeres firmajulefrokost.

ABBA Julefrokost 2021

Fælles firmajulefrokost i Østerbrohuset med verdens mest kendte klassikere leveret af Abba Tiserz eller Dancing Queen. Total arrangement  med garanti for at synge med på tidens største dansehits som Mamma Mia og Waterloo

Julerabalder 2021

Fælles firmajulefrokost på Teglværket med nostalgiske rytmer leveret af GASBOX! Total arrangement med gode dansevibes, fri bar og lækker middag. ​

Julefrokost i Airport Ball Room

Stilfuld venue med mange muligheder. Henvender sig til den mellemstore virksomhed fra 150 - 400 gæster

Fra kr. 1.050,- ex. moms per gæst

Operaen

Vi tilbyder en helt igennem eksklusiv julefrokostpakke på den fantastiske venue, med vinmenu og 4 retters middag samt 3 timers fri bar, men vi kan naturligvis også sammensætte julefrokostarrangementet efter netop jeres ønske!

Tivoli

Når central lokation og charmerende miljø er altafgørende for julefrokosten er Tivoli Haven det rigtige valg. Vi kan i tæt samarbejde med Tivoli tilbyde en række julefrokoster hvor i kan drage nytte at Tivolis miljø samtidig med at entréen samt en turbillet til en forlyste efter eget valg er inkluderet i prisen.

Julefrokost 2021

Copenhagen Event er eksperter i julefrokost arrangementer og med flere hundrede samarbejdspartnere i og omkring København, tør vi godt at garanterer at vi kan levere en julefrokost om i er 50 eller 1000 personer i jeres virksomhed uanset jeres ønsker, behov og ikke mindst budget.

Juleshow Med Mick Øgendahl

Glæd dig til årets fedeste live juleshow med Mick Øgendahl i Tivoli Kongres Center. Aftenen byder på et stort program med total fri bar, Live Band, Kim Larsen Trio og "Maire Keis" forsangeren fra X-factor bandet.

Den blå planet

Julefrokosten for den kræsne virksomhed: lækker mad, fri Bar og helt unikke rammer. Lej oceanet eller restauranten.

 

Fra kr. 1195,- ex. moms per gæst

Grøften

Jul og luksusplatte i Tivolis ældste restauration. 

6 timers dejligt og traditionelt dansk julefrokostarrangement sammen med kollegaerne med nostalgi.​

Østerbrohuset

Østerbrohuset er en af Københavns gamle sporvognsremiser som i dag har et lyst look med masser af luft og rum. Den fine gamle bjælkekonstruktion er velbevaret og der er højt til loftet.​​

Den rigtige løsning til større selskaber over 400 gæster ​​

Skræddersyet julefrokost

Lad os arrangere jeres julefrokost, i firmaet eller ude i byen. 

Vi tilpasser det udfra jeres budget, ønsker og behov. 

Den rigtige løsning når der skal implementeres et tema eller kæles for tingende

​Se hvad vi ellers tilbyder

Har du ikke fundet den julefrokost du søger, kan du finde inspiration på vores partnerside www.firmajulefrokoster.dk.

Få et uforpligtende tilbud

​Kontakt os til en snak om jeres næste event

​Ønsker I et full-service eventbureau er vi klar til en uforpligtende dialog med inspiration og sparring hvad angår jeres næste event – uanset størrelse. Hos Copenhagen Event får du altid svar på din mail indenfor 24 timer og vi sender gerne et helt uforpligtende tilbud.

Du kan også helt uforpligtende kontakte os, hvis du ønsker mere info omkring vores events, fester, julefrokoster eller teambuilding events. Hvis du ønsker at booke et arrangement eller en event så kontakt os gerne.

Ring til os

Telefon: 60 24 52 25

Alle dage mellem 09.00-21.00

Besøg os

​Tårnby Torv 11, 2770 Kastrup

Klik her for rutevejledning

Sociale medier

Copenhagen Event på Facebook

Giv os et like

Copenhagen Event Denmark ApS

CVR: ​32789129

Handelsbetingelser (Salgs- og leveringsbetingelser)

Få et uforpligtende tilbud

Ring eller skriv til os i dag og fortæl os om dit event, så modtager du et uforpligtende tilbud senest 24 timer efer.