​Genoplev firmaets historiske rejse 

​Markér jubilæet med en mindeværdig jubilæumsfest

Et jubilæum er en stor begivenhed, som er værd at fejre!

Planlægning af et jubilæumsarrangement kan være et omfattende projekt. Der skal tages højde for traditioner, forventninger, nævneværdige begivenheder, indslag og diverse jubilarer. Hvor og hvordan skal den afvikles?

Hvis du sidder og tænker over disse spørgsmål, kan vi være behjælpelige med nogle svar.

Copenhagen Event har masser af erfaring med planlægning og afvikling af jubilæumsfester. Vi kan sørge for, at din næste jubilæumsfest bliver en mindeværdig og dejlig dag, som ikke går i nogens glemmebog foreløbigt.

Vi har en lang række attraktive venues i både København, Kastrup og omegn. Vi kan også arrangere sjove indslag og stå for gennemført pynt og dekoration. ​

En jubilæumsfest er perfekt til at fejre virksomhedens success

Et jubilæum er ikke nogen lille, ligegyldig ting. Et jubilæum er udtryk for success, og det bør derfor fejres med manér.

I dag vælger flere virksomheder større og mere luksuriøse løsninger hvor der arrangeres et to-dages seminar med fuld forplejning, overnatning og medarbejder-forkælelse for at fejre virksomhedens succeser og jubilæet.

Åbne receptionsarrangementer eller lukkede jubilæumsfester for kollegaer og ansatte med eventuelle ledsager om aftenen er fortsat en populær løsning.

Jubilæumsfesten er derfor kun et spørgsmål om, hvad der appellerer til virksomhedens fællesskab, historie og ånd.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os med dine ønsker

Hos Copenhagen Event har vi stor erfaring med at arrangere og planlægge et jubilæumsarrangement. Af samme årsag ved vi også, at det ikke altid er nemt at finde den rette venue, indhold og program.

Hos Copenhagen Event giver vi jer altid flere forskellige bud på jeres jubilæumsfest med passende produktioner for at give jer den bedst tænkelige og unikke jubilæums-oplevelse!

Kontakt os allerede i dag for at høre mere om mulighederne for jubilæumsfest på nogle af landets mest charmerende venues!

Ring til os

Telefon: 60 24 52 25

Alle dage mellem 09.00-21.00

Besøg os

Tømmerupvej 42, 2770 Kastrup

Klik her for rutevejledning

Sociale medier

Copenhagen Event på Facebook

Giv os et like

Copenhagen Event Denmark ApS

CVR: ​32789129

Handelsbetingelser (Salgs- og leveringsbetingelser)

Få et uforpligtende tilbud

Ring eller skriv til os i dag og fortæl os om dit event, så modtager du et uforpligtende tilbud senest 24 timer efer.