Vi løser opgaven ned til mindste detalje

Skræddersyet julefrokost​

​Skal firmafesten være skræddersyet til jeres kollega – løser vi opgaven, selv til mindste detalje!

Her hos Copenhagen Event elsker vi skræddersyede events. Vi har mange års erfaring i både skræddersyede og totaltilpasset løsninger til større og mindre firmaevents. Vores skræddersyede arrangementer starter allerede ved den første kontakt. Vi tager altid udgangspunkt i jeres ønsker og vi er yderst lydhøre hele vejen igennem, da succeskriteriet for os, udelukkende er jeres tilfredshed.

​Vi har skræddersyet mange teambuildings og eventoplevelser til den enkelte virksomhed med afsæt i deres visioner, missioner, værdi og kollegaer – ligesom vi har hentet særlige foredragsholdere og entertainere hjem kun for at indfrie vores kunders ønsker.

Vi udformer også menuer efter jeres ønsker, tilpasset til allergigener, indsætter firmaets logo i eventmaterialet, ligesom vi skaber cocktails og meget andet opkaldt efter afdelinger, temaer eller noget helt tredje.

Uanset hvad jeres ønsker måtte være – så slipper vi fantasien og kreativiteten løs og kreerer et skræddersyet arrangement til jer og jeres kollegaer…

We love events!

Kontakt

Kontakt Copenhagen Event på tlf. 60 24 52 25.

Få et uforpligtende tilbud

​Kontakt os til en snak om jeres næste event

​Ønsker I et full-service eventbureau er vi klar til en uforpligtende dialog med inspiration og sparring hvad angår jeres næste event – uanset størrelse. Hos Copenhagen Event får du altid svar på din mail indenfor 24 timer og vi sender gerne et helt uforpligtende tilbud.

Du kan også helt uforpligtende kontakte os, hvis du ønsker mere info omkring vores events, fester, julefrokoster eller teambuilding events. Hvis du ønsker at booke et arrangement eller en event så kontakt os gerne.

Ring til os

Telefon: 60 24 52 25

Alle dage mellem 09.00-21.00

Besøg os

​Tårnby Torv 11, 2770 Kastrup

Klik her for rutevejledning

Sociale medier

Copenhagen Event på Facebook

Giv os et like

Copenhagen Event Denmark ApS

CVR: ​32789129

Handelsbetingelser (Salgs- og leveringsbetingelser)

Få et uforpligtende tilbud

Ring eller skriv til os i dag og fortæl os om dit event, så modtager du et uforpligtende tilbud senest 24 timer efer.