bredt udvalg af hyggelige, charmerende og moderne venues

​Udvalgte venues – til store og mindre events

​Alle vores venues ligger i København eller omegn og er unikke på hver sin måde. Med Tivoli, Den blå planet og andre eventyrlige venues som faste samarbejdspartnere, kan vi hos Copenhagen Event sammensætte præcis den firmafestoplevelse, jeres virksomhed ønsker og som skaber værdi for jeres teams.

Nedenfor har vi listet nogle af de stemningsfulde lokaliteter som vi tilbyder til større og mindre virksomheder. Vores venues har forskellige prisklasser og muligheder for indhold til firmafester eller større produktioner, men fælles for dem alle er, at de danner rammerne for en uforglemmelige arrangementer.

Ring til os for at høre mere om vores venues indenfor jeres deltagerantal og prisleje – vi står klar til at rådgive og hjælpe jer.

Venues +500 gæster

Venues fra 300 til 500 gæster​

Venues fra 150 til 350 gæster

Venues fra 90 til 150 gæster

Venues under 100 gæster

Få et uforpligtende tilbud

​Kontakt os til en snak om jeres næste event

​Ønsker I et full-service eventbureau er vi klar til en uforpligtende dialog med inspiration og sparring hvad angår jeres næste event – uanset størrelse. Hos Copenhagen Event får du altid svar på din mail indenfor 24 timer og vi sender gerne et helt uforpligtende tilbud.

Du kan også helt uforpligtende kontakte os, hvis du ønsker mere info omkring vores events, fester, julefrokoster eller teambuilding events. Hvis du ønsker at booke et arrangement eller en event så kontakt os gerne.

Ring til os

Telefon: 60 24 52 25

Alle dage mellem 09.00-21.00

Besøg os

​Tårnby Torv 11, 2770 Kastrup

Klik her for rutevejledning

Sociale medier

Copenhagen Event på Facebook

Giv os et like

Copenhagen Event Denmark ApS

CVR: ​32789129

Handelsbetingelser (Salgs- og leveringsbetingelser)

Få et uforpligtende tilbud

Ring eller skriv til os i dag og fortæl os om dit event, så modtager du et uforpligtende tilbud senest 24 timer efer.