Underholdning til fest

Få suveræn underholdning til fest med hjælp fra os

​Mange vil blive overvældede af at se vores dekorationslager. Vi har alt hvad hjertet begærer indenfor festdekorationer. Ligegyldigt hvilken temafest, som du gerne vil arrangere, kan vi stå til rådighed med smukke og festlige dekorationer.

Vi kan arrangere en gennemført temafest med fede indslag

Vil du gerne holde en 100% gennemført temafest? Hvis svaret er ja, så kan vi afsløre, at du er havnet det rette sted.

Vi er Copenhagen Event, og vi arrangerer fester og arrangementer til enhver smag. Vi har mange års erfaring med eventplanlægning, og vi kan lave det perfekte arrangement for dig.

Med et bredt udvalg af hyggelige og moderne venues i København, Kastrup og omegn, kan vi iscenesætte den perfekte fest. Hvis du gerne vil have et sjovt indslag til begivenheden, har vi også erfaring med at planlægge underholdning til fest.

Der er ingen grænser for vores event-ekspertise, og vi skræddersyr gerne en oplevelse, som du sent vil glemme.

Vi tilbyder underholdning til fest til en god pris

Mange vil blive overvældede af at se vores dekorationslager. Vi har alt hvad hjertet begærer indenfor festdekorationer. Ligegyldigt hvilken temafest, som du gerne vil arrangere, kan vi stå til rådighed med smukke og festlige dekorationer.

Når du sætter vores eventbureau på opgaven, er du sikret en fuldendt og gennemført temafest. Vi er også gode til at lave underholdning til fest og har erfaring med afvikling af forskellige typer indslag: Det kan være et live band, en komiker, en teambuilding happening eller noget fjerde.

Mulighederne er mange, og du skal endelig ikke holde dig tilbage med specifikke ønsker og krav. Vi elsker at gøre vores kunders drømme til virkelighed, og vi skræddersyr en temafest, som lever op til alle dine forventninger.

Se hvad vi ellers tilbyder​

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os for en god pris

Prisen på underholdning til fest eller temafest varierer selvfølgelig alt efter størrelse og omfang. Vi tør dog godt love dig, at du får en eftertragtet pris hos os.

Hvis du gerne vil vide mere, så kontakt os i dag. Vi vil glæde os til at tale med dig og høre mere om dine ønsker. Ring til os eller skriv en e-mail- vi vender altid tilbage indenfor 24 timer.

Ring til os

Telefon: 60 24 52 25

Alle dage mellem 09.00-21.00

Besøg os

Tømmerupvej 42, 2770 Kastrup

Klik her for rutevejledning

Sociale medier

Copenhagen Event på Facebook

Giv os et like

Copenhagen Event Denmark ApS

CVR: ​32789129

Handelsbetingelser (Salgs- og leveringsbetingelser)

Få et uforpligtende tilbud

Ring eller skriv til os i dag og fortæl os om dit event, så modtager du et uforpligtende tilbud senest 24 timer efer.