KØBENHAVNS STØRSTE UDVALG AF SOMMERFESTER – MERE END 50 SOMMERVENLIGE VENUES

Copenhagen Event præsenterer i år en lang række sommerfester for jer, som gerne vil være sammen med andre virksomheder til en lidt større firma sommerfest f.eks. med live band, galopløb og events. Vi kan naturligvis også hjælpe jer, hvis I ønsker jeres helt egen venue i og omkring København.
Kontakt vores kundeservice og få et eller flere bud på den perfekte sommerfest alt efter ønsker og behov. Kontakt os på 60 24 52 25 og fortæl os om den type sommerfest I søger. I skal også være velkomne til at skrive til os via vores kontaktformular, så vender vi tilbage indenfor 24 timer.

UDVALGTE SOMMERFESTER 2020

SOMMERFEST PÅ STRANDVEJEN

Prisvenlig sommerfest i eget selskabslokale på Skovriderkroen med udsigt ud til vandet. Kæmpe terrasse, velkomstdrink, fri blød bar og lækker sommerbuffet i elegante rammer.
Pris per person fra kr. 750 ex. moms

co-ma-madsalen-sommerfest-2018

SOMMERFEST I KBH CITY

Sommerfest på CO-MA, med tre retters sommermenu, FRI BAR for selskaber optil 120 personer i eget lokale. Bare 100 meter fra Rådhuspladsen.
Pris per person fra kr. 695 ex. moms

SOMMERFEST VED KGS HAVE

Hyggelig vinbar og restaurant beliggende overfor Kgs. Have. Grillbuffet, tapas, gode vine og DJ i charmerende og hyggelige rammer.
Pris per person kr. 695 ex. moms

Kaelderen-13-sommerfest-2018

SOMMERFEST I KÆLDEREN 13

 Maden er i høj kvalitet. Vine fra egen import, øllen er økologisk og servicen forkæler! Vinkælderen ligger yderst godt og centralt placeret, i hjertet af København K på kompagnistræde.
Pris person fra kr. 795 ex. moms

pigeskolen-Sommerfest-2018

SOMMERFEST PÅ PIGESKOLEN

 Søetatens pigeskole har plads til 150 personer, valgfri menu el. buffet og fri bar hele aftenen. Et historisk venue med rigtig flotte lokaler.
Pris person fra kr. 1195 ex. moms

Rooftop-sommerfest-2019

SOMMERFEST PÅ ROOFTOP

 Rooftop byder på flot udsigt, lækker middag, live sommer Jazz musik og Københavns længste ølbar.
Pris person fra kr. 995 ex. moms

teglvarket--venue-sommerfest-2018-firmafest

SOMMERFEST PÅ TEGLVÆRKET

Særpræget ikonisk Venue, dedikeret afviklingsteam, privat strand & masser af plads!.
Pris person fra kr. 895 ex. moms