Mysterieboxen

En morderisk kollega.
Kan I løse mordmysteriet ud fra mysterieboxens indhold?
Hvilket hold løser først mordgåden og får fat i de væsentligste bevismaterialer?

I dette mordmysterie bliver I delt op i 10 hold, hvor hvert hold får udleveret sin egen mysteriebox med plantegning over gerningsstedet, beskrivelse af de mistænkte, murderboard og andet bevismateriale.

I alle boksene er der nok oplysninger, bevismaterialer og spor til at regne ud eller opdage morderens identitet! Hvert hold ved, som udgangspunkt, kun hvad de har i deres mysteriebox, og I har de samme grundlæggende informationer og dermed det samme udgangspunkt – det eneste, der adskiller jer, er kun det bevismateriale, I som hold er kommet i besiddelse af. Det siger sig selv, at ét spor ikke er nok til denne opklaring, og er det spor, I har fået tildelt, overhovedet det spor, som politiet i sidste ende vurderede var væsentligt for opklaringen?
Plottet tager udgangspunkt i en tragisk hændelse, da firmaets produktionsleder forrige år blev fundet dræbt efter firmaets sensommerfest. Hvilket hold løser først mordgåden, får dekrypteret afsenderen og går hjem med den flotte præmie?

Sådan foregår det:
Holdene sammensættes inden eventen, evt. efter anbefaling fra os. På dagen bydes I velkommen af en instruktør, som vil fortælle jer forhistorien for mordet, mysteriets forløb og hvordan Mysterieboxen skal gribes an. Holdene offentliggøres og Mysterieboxene bliver udleveret.
Inde i boksen finder I en introduktion til jeres hold sammen med 4 andre dokumenter; en beskrivelse af de oprindelige 15 mistænkte og deres motiver, en plantegning af gerningsstedet, en oversigt over de 10 forskellige bevismaterialer der er i spil samt 10 eksemplarer af jeres bevismateriale, til bytte med andre hold. Derudover finder I; holdskilte, en mordoversigt/murderboard, papir samt penge.
Hvordan samarbejder I nu som hold for at opklare mysteriet først? Hvordan får I fingrene i de væsentligste bevismaterialer, uden at risikere at netop jeres bevismateriale er det sidste jeres modstandere mangler for at opklare selv samme sag!

Denne opklaring tager typisk 2 timer at løse, for nogle lidt mere eller mindre, afhængigt af, om hvorvidt arrangementet, skal løses i selskab med en bespisning eller ej.

Hvor kan det foregå?
Ude i byen, på en restauration eller på jeres firmaadresse.

Alt dette er inkluderet i Mysterieboxen:
En instruktør
10 forskellige Mysterieboxe – et til hvert hold
Samtlige remedier og rekvisitter, alt mysteriekit samt plakater.
Instruktørens transport til/fra lokationen i Storkøbenhavn
Holdskilte
Flot præmie til det hold der løser mysteriet først.

Pris per deltager:
20-29 deltagere kr. 429 + moms per deltager
30-39 deltagere kr. 339 + moms per deltager
40-99 deltagere kr. 279 + moms per deltage
100 + deltagere kr. 269 + moms per deltage


Mysterieboxen deltagerantal:

Vi anbefaler denne event til arrangementer hvor I er mere end 20 deltagere. Eventen kan dog også køres fra 10 deltagere og op, hvor vi sammensætter og tilpasser Mysterieboxene ud fra jeres deltagerantal.

Salgs og leveringsbetingelser:
Ved reservation, kan denne event kun forhåndsreserveres i op til 5 arbejdsdage, hvorefter vores kundeservice vil ringe jer op og aftale om en eventuel endelig reservation skal foretages.
Ved bestilling af eventen faktureres 50 % som depositum til forfalden betaling netto kontant.
Restbetaling og endeligt deltagerantal faktureres med 8 dage netto kontant senest 30 dage før afviklingen af jeres event. Bestiller I jeres event senere end 30 dage før arrangements dagen bliver hele beløbet faktureret netto kontant.

BEMÆRK: Ubrugte pladser refunderes IKKE, disse pladser refunderes kun ved aflysning af event fra arrangørens side.

Ret til ændringer forbeholdes.

Fremvisning/ booking
Kontakt Copenhagen Event på tlf. 60 24 52 25.