Venues

Hos Copenhagen Event har vi et bredt udvalg af hyggelige, charmerende og moderne venues.

Alle vores venues ligger i København eller omegn og er unikke på hver deres måde. Med Tivoli, Clarion og andre
eventyrlige venues som fast samarbejdspartnere, kan vi hos Copenhagen Event sammensætte præcis den firmafestoplevelse,
jeres virksomhed ønsker og som skaber værdi for jeres medarbejdere.

Nedenfor har vi listet nogle af de stemningsfulde venues, restaurationer og selskabslokaler som vi kan tilbyde til både større og mindre virksomheder. Vores venues har forskellige prisklasser og muligheder for indhold til firmafester eller større produktioner, men fælles for dem alle er, at de kan danne rammerne for en uforglemmelig firmafest.

Ring til os for at høre mere om vores venues indenfor jeres deltagerantal og prisleje – vi står klar til at rådgive og hjælpe jer!

VENUES TIL DEN MINDRE VIRKSOMHED

VINVÆRTEN

På Vinværten får I hyggelige og charmerende rammer midt i København. Vinbar i dejligt tapas miljø, beliggende i fredet bygning overfor Kongens Have. Mulighed for eget lokale ved minimum 25 personer.

Selskaber fra 10 – 80 personer.

KÆLDEREN

Kælderen er en lille gemt skat i hjertet af København K på Kompagnistrædet. Unik indrettet med intim stemning til den mindre virksomhed. Med mad i høj kvalitet og vine fra egen import, er I garanteret en god firmaoplevelse!

Selskaber fra 60 – 85 personer.

SELSKABSBÅDEN

På selskabsbåden kan I give jeres medarbejder en unik oplevelse ved at afholde firmaarrangementet på denne yderst charmerende færge. Færgen ligger  til ved kaj under festen og efter middagen er der mulighed for en privat kanalrundfart.

Selskaber fra 30 – 90 personer.

TEMPEL RIDERSALEN

Med Tempel Ridersalen får I et stemningsfuldt firmaarrangement, i de samme rammer som de københavnske tempelriddere afholdte deres hemmelige logemøder og private middage på Ny Kongensgade.

Selskaber fra 60 – 90 personer.

VENUES TIL DEN MELLEMSTORE VIRKSOMHED

COMA

Kun 100 meter fra rådhuspladsen ligger COMA, der med sin cubanske charme byder på et firmaarrangement hvor der er kræset om kvaliteten. Maden er inspireret af det italienske og franske gourmetkøkken med et nordisk strejf! Gode vine og fantastisk service!

Selskaber fra 100 -150 personer.

PIGESKOLEN

Søetatens Pigeskole ligger i Nyboder ved det gamle boligkvarter nær Østerport. Søetatens Pigeskolen er den oplagte venue til jer der ønske at holde jeres egen firmafest, i smukke lokaler på en historisk venue. Venuen er i dag et fredet hus med charme derefter.

Selskaber fra 100 – 150 personer.

PLADEVÆRKSTEDET

Ved den driftige Refshaleø, overfor Langelinje på B&W’s gamle skibsværk, ligger Pladeværkstedet, en rå fabrik fra 30’erne  der nænsomt er blevet restaureret. Pladeværkstedet har med sin afslappede og industrielle stemning de perfekte rammer til at afvikle den større firmafest.

Selskaber fra 100 – 130 personer.

SKOVRIDERKROEN

Hold firmaarrangementet ved strandvejen i eget selskabslokale, med udsigt ud til vandet. Skovriderkroen byder på elegante rammer hvor der er højt til loftet,  fritlagte bjælker og smukke sildebensparketgulve. Vælg mellem flere forskellige selskabslokaler.

Selskaber fra 100 – 200 personer.

VENUES TIL DEN STØRRE VIRKSOMHED

Den Blå Planet

Hold firmafesten i uforglemmelige rammer med unik atmosfære i Nordeuropas størst akvarium. Alle typer af arrangementer herunder møder, seminarer,  konferencer, receptioner, firmafester og julefrokoster kan huses på denne fantastiske venue.

Selskaber fra 150 – 500 personer.

teglværket

TEGLVÆRKET

Ved Teglholmen midt mellem kraner og skorstene – og danskernes såkaldte Venedig – ligger Teglværket. En nyistandsat, rå og industriel venue med kant, smuk beliggenhed, egen strand og udsigt til Københavns Sydhavn.

Selskaber fra 150 – 600 personer.

clarion

CLARION

Clarion Ballroom har de perfekte rammer til et firmaarrangement hvor I ønsker storby stemming samt moderne design i et hyggeligt og flot miljø! Venuen ligger 100 meter fra Kastrup lufthavn og metrostation, hvor tog og metro kører hele natten.

Selskaber fra 150 – 300 personer.