Events og teambuilding​

​Mysterieboxen

En morderisk kollega.

Kan I løse mordmysteriet ud fra mysterieboxens indhold?
Hvilket hold løser først mordgåden og får fat i de væsentligste bevismaterialer?

I dette mordmysterie bliver I delt op i 10 hold, hvor hvert hold får udleveret sin egen mysteriebox med plantegning over gerningsstedet, beskrivelse af de mistænkte, murderboard og andet bevismateriale.

​I alle boksene er der nok oplysninger, bevismaterialer og spor til at regne ud eller opdage morderens identitet! Hvert hold ved, som udgangspunkt, kun hvad de har i deres mysteriebox, og I har de samme grundlæggende informationer og dermed det samme udgangspunkt – det eneste, der adskiller jer, er kun det bevismateriale, I som hold er kommet i besiddelse af. Det siger sig selv, at ét spor ikke er nok til denne opklaring, og er det spor, I har fået tildelt, overhovedet det spor, som politiet i sidste ende vurderede var væsentligt for opklaringen?

Plottet tager udgangspunkt i en tragisk hændelse, da firmaets produktionsleder forrige år blev fundet dræbt efter firmaets sensommerfest. Hvilket hold løser først mordgåden, får dekrypteret afsenderen og går hjem med den flotte præmie?

Sådan foregår det

Holdene sammensættes inden eventen, evt. efter anbefaling fra os. På dagen bydes I velkommen af en instruktør, som vil fortælle jer forhistorien for mordet, mysteriets forløb og hvordan Mysterieboxen skal gribes an. Holdene offentliggøres og Mysterieboxene bliver udleveret.


Inde i boksen finder I en introduktion til jeres hold sammen med 4 andre dokumenter; en beskrivelse af de oprindelige 15 mistænkte og deres motiver, en plantegning af gerningsstedet, en oversigt over de 10 forskellige bevismaterialer der er i spil samt 10 eksemplarer af jeres bevismateriale, til bytte med andre hold. Derudover finder I; holdskilte, en mordoversigt/murderboard, papir samt penge.
Hvordan samarbejder I nu som hold for at opklare mysteriet først? Hvordan får I fingrene i de væsentligste bevismaterialer, uden at risikere at netop jeres bevismateriale er det sidste jeres modstandere mangler for at opklare selv samme sag!

Denne opklaring tager typisk 2 timer at løse, for nogle lidt mere eller mindre, afhængigt af, om hvorvidt arrangementet, skal løses i selskab med en bespisning eller ej.

Hvor kan det foregå?

Ude i byen, på en restauration eller på jeres firmaadresse.

Alt dette er inkluderet i Mysterieboxen

En instruktør

10 forskellige Mysterieboxe – et til hvert hold

Samtlige remedier og rekvisitter, alt mysteriekit samt plakater.

Instruktørens transport til/fra lokationen i Storkøbenhavn

Holdskilte

Flot præmie til det hold der løser mysteriet først.

Pris per deltager

20-29 deltagere kr. 429 + moms per deltager
30-39 deltagere kr. 339 + moms per deltager
40-99 deltagere kr. 279 + moms per deltage
100 + deltagere kr. 269 + moms per deltage

Mysterieboxen deltagerantal:

Vi anbefaler denne event til arrangementer hvor I er mere end 20 deltagere. Eventen kan dog også køres fra 10 deltagere og op, hvor vi sammensætter og tilpasser Mysterieboxene ud fra jeres deltagerantal.​

​Bestil trygt hos os

Se vores nye leveringsbetingelser, som er gældene pr.. 1 APRIL 2020, og som tager hensyn til Covid-19.

Se hvad vi ellers tilbyder​

Ring til os

Telefon: 60 24 52 25

Alle dage mellem 09.00-21.00

Besøg os

Tømmerupvej 42, 2770 Kastrup

Klik her for rutevejledning

Sociale medier

Copenhagen Event på Facebook

Giv os et like

Copenhagen Event Denmark ApS

CVR: ​32789129

Handelsbetingelser (Salgs- og leveringsbetingelser)

Få et uforpligtende tilbud

Ring eller skriv til os i dag og fortæl os om dit event, så modtager du et uforpligtende tilbud senest 24 timer efer.