Firmafest i København og omegn

Hos Copenhagen Event leverer vi den komplette løsning til jeres firmafest uanset størrelsen på jeres virksomhed. Vi har mange spændende bud på forskellige charmerende locations i København og omegn, med kapacitet fra 10 personer og op til 2000, der oplagt kan bruges til sommerfester og julefrokoster, men også de mere særlige begivenheder som f.eks. jubilæumsfester. Hos Copenhagen Event har vi vores egen eventafdeling og lager, som byder på alt fra orientalske vandpiber og skeletter til stakkevis af lederhosens og palmer, hvorfor vi nemt kan implementere både event, tema og dekorationer i jeres næste firmafest.

Her på siden viser vi kun et lille udsnit af vores udvalg, så kontakt os direkte for et tilbud, yderligere detaljer eller diverse spørgsmål på tlf.: 60 24 52 25. Vi sender altid et uforpligtende tilbud og vi kommer gerne ud forbi jeres virksomhed, til en snak omkring rammerne og mulighederne for firmafesten. Foretrækker I at skrive, kan I sende os besked via kontaktformularen, og vi vil vende tilbage til jer hurtigst muligt.

Formålet med firmafesten

temafester

Temafest

Hvad enten I ønsker en stilfuld bondfest, en festlig mexicansk firmaaften eller en ekstravagant dekorationsopsætning, så har vi løsningen til jeres næste temafest. Læs mere om vores mange muligheder og bliv inspireret!

julefrokoster

JULEFROKOST

Vælg mellem større eller mindre fælles julefrokoster hvor alt er inkluderet eller få en skræddersyet løsning på jeres behov og ønsker til julefrokost i 2020.

jubilæumsfest

En særlig begivenhed kræver en særlig know how og måske lige det ekstra! Hos Copenhagen Event har vi rammerne til at skabe den unikke jubilæumsfest – som vil blive husket helt frem til næste jubilæum!

sommerfest

Sommerfest

Med mere end 50 forskellige og hyggelige sommervenues har vi Københavns største udvalg af sommerfest muligheder. Hold sommerfesten i selskab med andre sommerglade gæster eller vælg en venue hvor I har hele stedet for jer selv.

venues

venues

Se et lille uddrag af vores unikke og charmerende venues som f.eks. Den Blå Planet til den kræsne virksomhed eller de små gemte skatte hos Tivoli… – og vi har mange flere i vores database!

events

events til firmafesten

Mangler I et underholdende, aktivt eller stimulerende indslag til jeres firmafest, så kan I her finde masser af gode bud på enten en icebreaker eller en hel happening.

custom

CUSTOM PRODUCTION

Få en skræddersyet løsning på lige netop det I havde forestillet jer til firmafesten eller bliv inspireret, få gode råd eller nye idéer af vores salgsafdeling.

eget domnicil

firmafest på firmaadressen

Afhold firmafesten i egne kendte rammer og lad Copenhagen Event stå for delelementer eller den totale produktion af arrangementet.