Firmafest i København

Copenhagen Event kan levere den komplette løsning til jeres firmafest uanset om I er 10 eller 2000 personer, og uanset om det er sommerfest, julefrokost, jubilæum eller anden anledning. Vi har mange spændende bud på forskellige locations, temaer og underholdning, der kan benyttes til forskellige firmafester. Her på siden viser vi kun et lille udsnit af det store udvalg, vi rent faktisk tilbyder. Kontakt os hvis du/I ønsker et tilbud på netop jeres firmafest.

Firmafesten kan holdes ude eller i eget domicil!

I stedet for at booke lokaler og spisesteder ude i byen, kan I også vælge at holde festen hjemme i eget domicil. Vi tilbyder her f.eks. at forvandle jeres kantine eller lager til ægte ballroom stemning. Vores professionelle dekorationsteam kan også forvandle jeres lokaler, så de kommer til at matche til et af vores mange temaer. Vi kan selvfølgelig også sørge for, at I får serveret fantastisk gourmetmad i egne lokaler, hvis vi skal arrangere jeres middag. Råder I over et større grønt areal, kan vi opsætte telte til den perfekte sommerfest. I får den komplette og professionelle løsning hos Copenhagen Event.

Ring til Copenhagen Event hvis I er i tvivl!
Kontakt os på 60 24 52 25, hvis I har spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe jer med at arrangere den perfekte firmafest i København. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud, og vi kommer også gerne ud forbi jeres virksomhed til en snak omkring rammer og muligheder for festen. Foretrækker I at skrive, kan I sende os besked via kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til jer hurtigst muligt.

Indhent et kreativt og uforpligtende oplæg til jeres næste firmafest uanset jeres budget.

Vi tilbyder følgende firmafester:

firmafester i københavn

Den Blå Planet

Nyhed til den kræsne virksomhed som gerne vil have unikke rammer til firmafesten, julefrokosten eller konferencen.

coma-forside

Firmafest i midt KBH

Cubansk charme, gourmet inspireret køkken med et strejf af norden samt mulighed for eget lokale i hjertet af København.

forside-cph-kaelderen-13

Utraditionel firmafest i Kælderen 13

Kælderen 13 har kant og byder på mad i højsædet! Nyd vine fra egen import sammen med hyggelige og særpræget rammer midt i København!

Vi har stor erfaring med firmafester i københavn

Større fester

Er I en større virksomhed, har vi mange muligheder for at hjælpe jer med en passende venue for op til 2000 personer i København.

bistro-forside-firmafest

Intim firmafest på Østerbro

Til den mellemstore virksomhed eller større afdeling. Firmafest med franske og italienske delikatesser på hjørnet af Århusgade.

Vi kan også afholde firmafest i jeres domicil nær københavn

Tivoli i centrum af København

Vi kan tilbyde mange spændende venues for små og store selskaber i fortryllende TIVOLI, vi kan vejlede jer til de rammer som passer til jeres firma.

forside-soeren-k

Firmafest i Den Sorte Diamant

Byd kollegaerne på en firmafest i det yderst charmerende Søren K i Den Sorte Diamant.

Firmafester er mere end mad og drikke

Få et komplet tilbud

Vi sørger for den komplette løsning til din fest. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på jeres firmafest, sommerfest, julefrokost eller noget helt andet.

Vi er Københavns foretrukne festarrangør, og planlægger årligt hundredevis af firmafester. Vores kunder er både de små lokale virksomheder, og de lidt større. Vi har også en række kunder blandt Danmarks største virksomheder som f.eks. Novo Nordisk og Danske Bank.