​Genoplev firmaets historiske rejse 

​Markér jubilæet med et arrangement

Planlægning af et jubilæumsarrangement kan være et omfattende projekt. Der skal tages højde for traditioner, forventninger, nævneværdige begivenheder, indslag og diverse jubilarer ligesom der skal tages stilling til omfanget af jubilæums festen og hvordan det skal afvikles.​

Fejr virksomhedens succeser​

​I dag vælger flere virksomheder større og mere luksuriøse løsninger hvor der arrangeres et todages seminar med fuld forplejning, overnatning og medarbejderforkælelse for at fejre virksomhedens succeser og jubilæet. Åbne receptions arrangementer eller lukkede jubilæumfester for kollegaer og ansatte med eventuelle ledsager om aftenen er forsat en populær løsning og jubilæumfesten er derfor kun et spørgsmål om, hvad der appellerer til jeres fællesskab, historie og virksomheds ånd?

​Hos Copenhagen Event har vi stor erfaring i at arrangere og planlægge et jubilæumsarrangement, af samme årsag ved vi også, at det ikke altid er nemt at finde den rette venue, indhold og program. Hos Copenhagen Event giver vi jer altid flere forskellige bud på jeres jubilæumsfest med passende produktioner for at give jer den bedst tænkelige og unikke jubilæumsoplevelse!

Kontakt os allerede i dag for at høre mere om jeres jubilæums muligheder på nogle af landets mest charmerende venues!

Få et uforpligtende tilbud

​Kontakt os til en snak om jeres næste event

​Ønsker I et full-service eventbureau er vi klar til en uforpligtende dialog med inspiration og sparring hvad angår jeres næste event – uanset størrelse. Hos Copenhagen Event får du altid svar på din mail indenfor 24 timer og vi sender gerne et helt uforpligtende tilbud.

Du kan også helt uforpligtende kontakte os, hvis du ønsker mere info omkring vores events, fester, julefrokoster eller teambuilding events. Hvis du ønsker at booke et arrangement eller en event så kontakt os gerne.

Ring til os

Telefon: 60 24 52 25

Alle dage mellem 09.00-21.00

Besøg os

​Tårnby Torv 11, 2770 Kastrup

Klik her for rutevejledning

Sociale medier

Copenhagen Event på Facebook

Giv os et like

Copenhagen Event Denmark ApS

CVR: ​32789129

Handelsbetingelser (Salgs- og leveringsbetingelser)

Få et uforpligtende tilbud

Ring eller skriv til os i dag og fortæl os om dit event, så modtager du et uforpligtende tilbud senest 24 timer efer.