​Mere end 50 sommervenlige venues

​Københavns største udvalg af sommerfester

Copenhagen Event præsenterer i år en lang række sommerfester for jer, som gerne vil være sammen med andre virksomheder til en lidt større firma sommerfest f.eks. med live band, galopløb og events. Vi kan naturligvis også hjælpe jer, hvis I ønsker jeres helt egen venue i og omkring København.

Kontakt vores kundeservice og få et eller flere bud på den perfekte sommerfest alt efter ønsker og behov. Kontakt os på 60 24 52 25 og fortæl os om den type sommerfest I søger. I skal også være velkomne til at skrive til os via vores kontaktformular, så vender vi tilbage indenfor 24 timer.

Skovriderkroen

Prisvenlig sommerfest i eget selskabslokale på Skovriderkroen med udsigt ud til vandet. Kæmpe terrasse, velkomstdrink, fri blød bar og lækker sommerbuffet i elegante rammer.


Pris per person fra kr. 750 ex. moms

CO-MA

Sommerfest på CO-MA, med tre retters sommermenu, FRI BAR for selskaber optil 120 personer i eget lokale. Bare 100 meter fra Rådhuspladsen.

Pris per person fra kr. 695 ex. moms

Vinværten

Hyggelig vinbar og restaurant beliggende overfor Kgs. Have. Grillbuffet, tapas, gode vine og DJ i charmerende og hyggelige rammer.

Pris per person kr. 695 ex. moms

Kælderen 13

Maden er i høj kvalitet. Vine fra egen import, øllen er økologisk og servicen forkæler! Vinkælderen ligger yderst godt og centralt placeret, i hjertet af København K på kompagnistræde.

Pris person fra kr. 795 ex. moms

Søetatens pigeskole

Søetatens pigeskole har plads til 150 personer, valgfri menu el. buffet og fri bar hele aftenen. Et historisk venue med rigtig flotte lokaler.

Pris person fra kr. 1195 ex. moms

Rooftop

Rooftop byder på flot udsigt, lækker middag, live sommer Jazz musik og Københavns længste ølbar.

Pris person fra kr. 995 ex. moms

Teglværket

Særpræget ikonisk Venue, dedikeret afviklingsteam, privat strand & masser af plads!.

Pris person fra kr. 895 ex. moms

Få et uforpligtende tilbud

​Kontakt os til en snak om jeres næste event

​Ønsker I et full-service eventbureau er vi klar til en uforpligtende dialog med inspiration og sparring hvad angår jeres næste event – uanset størrelse. Hos Copenhagen Event får du altid svar på din mail indenfor 24 timer og vi sender gerne et helt uforpligtende tilbud.

Du kan også helt uforpligtende kontakte os, hvis du ønsker mere info omkring vores events, fester, julefrokoster eller teambuilding events. Hvis du ønsker at booke et arrangement eller en event så kontakt os gerne.

Ring til os

Telefon: 60 24 52 25

Alle dage mellem 09.00-21.00

Besøg os

​Tårnby Torv 11, 2770 Kastrup

Klik her for rutevejledning

Sociale medier

Copenhagen Event på Facebook

Giv os et like

Copenhagen Event Denmark ApS

CVR: ​32789129

Handelsbetingelser (Salgs- og leveringsbetingelser)

Få et uforpligtende tilbud

Ring eller skriv til os i dag og fortæl os om dit event, så modtager du et uforpligtende tilbud senest 24 timer efer.