Menu lørdag d. 30. november - Docken
Gammeldags modnede sild & julekryddersild
Karrysalat, fennikel, kapers & rødløg
Sprødstegt rødspætte med grov remoulade & citron
Hønsesalat m. radiser, bacon, cornichoner & sprøde jordskokker
Surdejsbrød, rugbrød med masser af kerner & pisket smør
Confiterede franske ænder med tyttebær & citrontimian
Stegt kamsteg med puffede svær & laurbær
Ristede kartofler med brunet smør & citronskal
Klassisk brun julesauce
Rødkål med ribsgele & anisurter
Grønkålssalat med granatæble, perlebyg, vinaigrette & græskar
Syltede agurker & asier
Kaffe & Te
Hjemmelavet klassisk risalamande med ristede mandler og amarena kirsebærsauce
Julemenuen serveres som sharing ved bordene
Specielle ønsker til mad
Husk at oplyse os omkring allergier og gæster med anden madkultur.