Spændende venues i og omkring københavn​

​Få et tilbud på årets julefrokost 2024

​Spændende venues i og omkring København – vi skræddersyr jeres julefrokost efter jeres behov!

Copenhagen Event er eksperter i julefrokost arrangementer og med flere hundrede samarbejdspartnere i og omkring København, tør vi godt at garanterer at vi kan levere en julefrokost om I er 50 eller 1000 personer i jeres virksomhed uanset jeres ønsker, behov og ikke mindst budget. Igennem årene løb har vi leveret uforglemmelige julefrokoster for b.la. Novo Nordisk, Pandora, Alm. Brand, Bravida og flere hundrede andre virksomheder. Hvis I ønsker at være helt for jer selv eller feste sammen med andre virksomheder så har vi de rette løsninger.

Venues – Locations i og omkring København​

​Uanset hvilke ønsker og behov i har til en venue, så har vi et udvalg på flere hunderede forskellige venues og alt lige fra luksus hoteller, unikke historiske bygninger, fantastiske restauranter til venues med masser af kant og sjæl. Kontakt os og få et tilbud som passer til netop jeres virksomhed.

Underholdning til julefrokosten

Vi kan leverer alt indenfor underholdning om det er toppen af poppen af danske artister eller en kendt stand up komiker så kan vi sammensætte den helt rigtige underholdning til jeres julefrokost. Derudover samarbejder vi med nogen af branchens bedste kopi bands, hvis i ønsker et mere prisvenligt alternativ.

Forplejning

Uden mad og drikke så duer festen ikke. Uanset om det skal være buffet eller en fem retters gourmet menu, så kan vores dygtige samarbejdspartnere sammensætte den helt rigtige buffet eller menu i samarbejde med jer. Vi kan naturligvis tilbyde en prøvespisning af den mad som i ønsker til jeres julefrokost.

​Barløsninger

Vi samarbejder med nogen af byens bedste cocktailbartendere og kan derfor tilbyde unikke barløsninger uanset hvor kræsne jeres behov skulle være. Derudover kan vi tilbyde specielle vinemenuer nøje udvalgt af vores egen tilknyttede sommelier, øl fra alle verdens hjørner eller speciel spiritus.

Bestil jeres julefrokost i god tid!

Er i en større virksomhed er det en fordel at være ud i god tid da der er rift om de større venues.

Få et møde med en af vores erfarne projektledere

Lad os drøfte jeres mulighed for at give jer en uforglemmelig julefrokost som du og dine kollegaer vil huske. Vi forventningsafstemmer alle elementer i jeres case og arbejder ud fra alle jeres ønsker og behov. Herefter sammensætter et eller flere tilbud ud fra jeres forventninger og budget.

Salgs- og leveringsbetingelser

Kontakt os i dag

Kontakt Copenhagen Event og hør mere på tlf. 60 24 52 25.

Ring til os

Telefon: 60 24 52 25

Alle dage mellem 09.00-21.00

Besøg os

Tømmerupvej 42, 2770 Kastrup

Klik her for rutevejledning

Sociale medier

Copenhagen Event på Facebook

Giv os et like

Copenhagen Event Denmark ApS

CVR: ​32789129

Handelsbetingelser (Salgs- og leveringsbetingelser)

Få et uforpligtende tilbud

Ring eller skriv til os i dag og fortæl os om dit event, så modtager du et uforpligtende tilbud senest 24 timer efer.