- 3 Serveringer
- Desserten er portionsanrettes og serveres samtidig med kaffe/te.
- Brød og smør serveres i små kurve, klar til at sætte på bordene.
Servering 1 - forret
- Marinerede sild med æg, rørt med kapers, krydderurter og fennikel crudite
- Gravad laks fra Hiddenfjord med hjemmelavet maltrævesovs og rødbede.
- Rilette af hvid fisk rørt med citron, dild og syltet selleri
(Rødbede i variation med æbler og vinterkål)
Servering 2 - Hovedret
- Ryg af gris med puffede svær og citrontimian og Blanquette sauce
- Råmarineret rådkål med tyttebær og tranebær
- Ristede kartofler med oliven olie, rosmarinsalt og honning
- Grøn salat med kerner og æblevinaigrette
- Hjemmebagt surdejsbrød, rugbrød, smør
(saltbagt og steget selleri og grov sauce med qinoa og persille og vegansk svampe paté)
Servering 3
- Ris a la mande med hjemmelavet kirsebærsovs som man kender den.
- Dansk øko ost med sprøde saltkrystaller, hybenmarmelade og knækbrød
(bærkompot med krystalliseret hvid chokolade)
Specielle ønsker til mad
Husk at oplyse os omkring allergier og gæster med anden madkultur.